Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariuri speciale Gamebookers: Premiile muzicale Grammy

Asa cum v-am obisnuit de multa vreme, din cand in cand ne place ca, printre tensiunea si spectacolul din fotbal, tenis sau baschet, sa ne relaxam putin si cu ceva pariuri din sfere care nu tin neaparat de sport. Iar daca este sa vorbim de momente perfec… more »

Pariuri non-sportive Unibet: X Factor Marea Britanie


Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4810

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94

Deprecated: Non-static method BlockCache::invalidate_key() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/items/model/_item.class.php on line 4815

Deprecated: Non-static method BlockCache::cacheproviderstore() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/admin/web/pariurisportive.com/public_html/blog/inc/_core/model/_blockcache.class.php on line 94
Dupa adaptarea in Romania a catorva dintre formatele muzicale de succes internationale, precum "Got talent", "X Factor" si "The Voice", publicul de la noi a devenit din ce in ce mai interesat de astfel de showuri. Iar daca publicul obisnuit urmareste X… more »

Pe cine va antrena Maradona si unde se va transfera Berbatov?

Operatorul de pariuri online Unibet este cunoscut pentru gama extrem de larga de pariuri speciale pe care o ofera clientilor sai. Astazi o sa va prezentam doua dintre cele mai interesante astfel de pariuri din fotbal.1. Pe cine va antrena Maradona?Fosta… more »

Pariaza pe inaugurarea National Arena!

Stadionul National Arena, cel mai spectaculos stadion de fotbal care a existat vreodata in Romania, este gata, dar problema este ca nu prea are cine sa joace pe el. Argentinienii s-au dovedit extrem de neseriosi si ne-au lasat balta in chiar ultimul mome… more »

Cat de repede se va incheia lupta lui Bute cu Mendy?

Pugilistul roman Lucian Bute se pregateste sa-si apere inca o data centura mondiala IBF la categoria super-mijlocie a profesionistilor si o tara intreaga fierbe, in conditiile in care marea lupta va avea loc la Bucuresti, la Romexpo. Si cu toate ca lupta… more »

Pariati pe atletism doar la Unibet!

Casa de pariuri online Unibet este cunoscuta pentru gama larga de pariuri pe care o ofera clientilor sai, multe sporturi care nu se regasesc in oferta majoritatii caselor de pariuri regasindu-se doar la Unibet. Unul din aceste sporturi este atletismul, c… more »

Pariati pe sferturile de finala masculine de la Wimbledon!

Si-au ramas doar opt si pe tabloul masculin de la Wimbledon si intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca pot cei patru sa mearga in semifinale brat la brat. Inainte de toate insa, sa vedem ce cote ne ofera Gamebookers pentru sferturile de finala ca… more »

Pariati pe Marele Premiu de Formula 1 al Europei!

Campionatul de Formula 1 s-a incins surprinzator dupa cursa maraton desfasurata in Canada, acolo unde s-a vazut pentru prima data in acest sezon ca si Sebastian Vettel este om si este supus erorilor. In acest context, Marele Premiu al Europei, care se va… more »

Pariati pe cele mai interesante meciuri ale zilei de marti la Wimbledon!

Deoarece turneul de tenis de Mare Slem de la Wimbledon va tine capul de afis al competitiilor sportive pentru urmatoarele doua saptamani, o sa incercam sa venim in aceste saptamani in ajutorul pariorilor care doresc sa joace pe cea mai importanta competi… more »

Pariati pe finala Copei Libertadores!

Toata lumea considera ca cele mai importante meciuri pe cele din Uefa Champions League, de la Campionatele Mondiale sau Europene. In schimb, nu multa lume acorda atentia cuvenita unei alte competitii de mare anvergura la nivel international atunci cand v… more »

:: Next >>