Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Pariati pe sferturile de finala masculine de la Wimbledon!

Si-au ramas doar opt si pe tabloul masculin de la Wimbledon si intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca pot cei patru sa mearga in semifinale brat la brat. Inainte de toate insa, sa vedem ce cote ne ofera Gamebookers pentru sferturile de finala ca… more »

Pariati pe sferturile de finala ale tabloului feminin de la Wimbledon!

Turneul de la Wimbledon, unul dintre cele mai importante turnee de tenis ale anului si cel mai important disputat pe iarba, a intrat in linie dreapta, sferturile de finala feminine urmand a avea loc astazi, 28 iunie. Asta inseamna ca trebuie sa va grabit… more »

Pariati marti pe meciurile de fete de la Wimbledon!

Primul tur al turneului de tenis de la Wimbledon aduce meciuri multe, unele mai echilibrate, unele mai dezechilibrate, dar aproape toate interesante pentru pariorii care se respecta. In dorinta de a va ajuta sa faceti cele mai bune alegeri la pariuri in… more »

Pariati pe cele mai interesante meciuri ale zilei de marti la Wimbledon!

Deoarece turneul de tenis de Mare Slem de la Wimbledon va tine capul de afis al competitiilor sportive pentru urmatoarele doua saptamani, o sa incercam sa venim in aceste saptamani in ajutorul pariorilor care doresc sa joace pe cea mai importanta competi… more »

Pariuri speciale Wimbledon, turneul masculin

Daca v-am oferit pariurile speciale disponibile la Gamebookers pentru turneul feminin de la Wimbledon, nu puteam sa nu facem acelasi lucru si in ceea ce priveste partea masculina a celui mai important turneu de tenis desfasurat pe iarba. Ca si pe tabloul… more »

Pariuri speciale Wimbledon, tabloul feminin

Dupa ce v-am prezentat principalii favoriti la castigarea titlurilor de la Wimbledon din acest an, astazi revenim cu o serie de pariuri speciale oferite de Gamebookers pentru cel mai important turneu de tenis desfasurat pe iarba. Pentru inceput avem pari… more »

Pariati pe castigatoarea turneului de tenis de la Wimbledon!

Al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros-ul, a trecut deja, dar sezonul de tenis se poate spune ca de-abia acum incepe cu adevarat. Urmeaza din 20 iunie un adevarat regal, cel mai important turneu de iarba si al treilea turneu de Mare Slem… more »