Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Nu apelati la ponturi platite!

Tot mai mult site-uri straine si chiar si romanesti, tot mai multe asa-numite ''organizatii'' de pariuri vin cu oferte care mai de care mai ''avantajoase'' prin care sa va vanda ponturi la pariuri care sa va ajute sa castigati foarte multi bani.Si cu toa… more »

Pariati pe gala UFC Las Vegas din 3 iulie!

Luptele din UFC sunt din ce in ce mai interesante pentru amatorii sportului si pariurilor din lumea intreaga, asa ca gala din Las Vegas de pe 3 iulie nu trebuie sa treaca pe langa dumneavoastra fara sa faceti niciun pariu. Iata cele mai interesante lupte… more »

Predictii baschet Campionatul European masculin

9 august este data de incepere a editiei din 2011 a Campionatului European de baschet masculin, dar asta nu inseamna ca un parior inteligent va astepta pana atunci sa incerce sa obtina avantaje din aceasta competitie. De aceea ne-am gandit sa facem o scu… more »

Meciurile de joi de la Europeanul feminin de baschet

Campionatele Europene de baschet feminin au depasit prima faza a grupelor si sunt in plina faza a doua a grupelor, urmand sa-si desemneze zilele urmatoare echipele calificate in sferturile de finala ale competitiei. Surprizele nu au lipsit pana acum, iar… more »

Strategii pariuri: outsideri sau favoriti?

Una dintre cele mai mari dileme de la inventarea pariurilor sportive incoace a fost si va ramane inca multa vreme alegerea outsiderilor sau a favoritilor. Si cu toate ca nu ne dorim sa ne lansam intr-o dezbatere de proportii acum si nu ne dorim nici sa d… more »

Cinci motive sa pariezi online la Gamebookers

Poate ca ati observat deja, sau daca nu ati facut-o inca, acum o s-o faceti cu siguranta, ca site-ul si blogul nostru promoveaza foarte mult serviciile oferite de Gamebookers. Sigur, este vorba de interese financiare si publicitare la mijloc, dar sa nu v… more »