Creeaza cont la Unibet
Pariuri Sportive - cote si noutati - www.pariurisportive.com

Jurnal pariuri. Scurta recenzie Unibet

La finele a zece zile de pariuri si frumoase, si urate, si linistite, si nelinistite, si placute, si neplacute, vreau, pe langa sfaturile si invatamintele pe care imi doresc sa le transmit si altor pariuri, sa fac si cateva aprecieri legate de Unibet, un… more »

Jurnal pariuri Unibet. Concluzii si observatii finale

Dupa zece zile de pariuri incinse, zece zile in care am inregistrat mai multe suisuri si coborasuri decat ai inregistra  intr-o expeditie tur-retur pe Himalaya, zece zile in care m-am distrat, dar am si invatat multe lucruri, zece zile in care Unibet a f… more »

Jurnal de pariuri Unibet. Ziua 1

28 iunie 2011, dimineata devreme( pe la 11, asa) si aventura mea in lumea pariurilor de la Unibet e gata sa inceapa. Si cum pana acum n-am prea avut treaba cu Unibet, trebuie s-o iau de la zero si sa-mi deschid un cont la baietii astia. In mod surprinzat… more »

Nu apelati la ponturi platite!

Tot mai mult site-uri straine si chiar si romanesti, tot mai multe asa-numite ''organizatii'' de pariuri vin cu oferte care mai de care mai ''avantajoase'' prin care sa va vanda ponturi la pariuri care sa va ajute sa castigati foarte multi bani.Si cu toa… more »

Jurnal de pariuri Unibet. Introducere.

Din 28 iunie 2011 si pana in data de 7 iulie 2011, o sa-mi desfasor a doua aventura in lumea pariurilor online. Iar daca prima s-a desfasurat la Gamebookers( despre care puteti citi pe larg aici) si s-a incheiat cat de cat fericit, in sensul ca nu am ies… more »

Intotdeauna exista loc de mai bine in pariuri

Una din lectiile cele mai importante pe care ni le ofera societatea mileniului trei este ca un om nu inceteaza niciodata sa invete, sa progreseze, sa se reinventeze. Asa ar trebui sa stea lucrurile si in cazul pariurilor sportive, acolo unde unul dintre… more »

Cinci motive sa pariezi online la Gamebookers

Poate ca ati observat deja, sau daca nu ati facut-o inca, acum o s-o faceti cu siguranta, ca site-ul si blogul nostru promoveaza foarte mult serviciile oferite de Gamebookers. Sigur, este vorba de interese financiare si publicitare la mijloc, dar sa nu v… more »

Portretul pariorului ideal

Multi spun ca oricine poate sa parieze, oricine poate sa castige si sa faca o afacere din asta, cu conditia sa aiba putin noroc, indiferent de varsta, de sex sau de formatie profesionala. Noi suntem si nu suntem de acord cu acest lucru si va prezentam in… more »

Pariurile-o investitie pe termen lung

Una dintre cele mai delicate probleme legate de pariurile sportive este cea legata de castiguri si obtinerea acestora in timp. Astfel, noua din zece pariori isi doresc( sau poate chiar toti) ca profitul sa vina repede, sa vina mult si sa nu se opreasca n… more »

Drumul spre succes e lung si obositor chiar si la pariuri

Toata lumea viseaza la succes, la faima si la multi bani. Si aproape toata lumea viseaza sa obtina aceste lucruri rapid, fara efort, fara mari batai de cap si fara cine stie ce sacrificii. Realitatea insa este ca succesul fara transpiratie e ca mancarea… more »

:: Next >>