Alimentarea contului Bwin prin Paysafecard

Alimentarea contului de jucator prin Paysafecard

Cu toate ca pana in urma cu ceva vreme cam nimeni nu auzise de Paysafecard, aceasta metoda de depunere la pariuri online a castigat foarte multa popularitate in ultimii ani. Paysafecard-urile sunt probabil cea mai sigura metoda de plata la pariuri, iar daca va temeti ca numarul cardului dumneavoastra bancar, contul dumneavoastra bancar sau alte date de acest fel ar putea fi folosite impotriva vointei dumneavoastra pentru a va face rau, trebuie neaparat sa incercati depunerea prin Paysafecard.

Ce este Paysafecard si cum se foloseste? Asa cum spuneam si mai sus, aceasta metoda de plata a devenit foarte populara in ultima vreme inclusiv in Romania si este acum mai aproape de dumneavoastra decat oricand. Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti cu banii cash la un punct de vanzare paysafecard, acolo unde o sa primiti un cod de 16 cifre pe care il puteti folosi la pariuri.

Punctele de vanzare sunt extrem de numeroase in toata tara si puteti gasi un asemenea punct in magazinele Payzone, PayUP, Rompay, la automatele Qiwi sau Zebrapay si chiar in oficiile postale ale Postei Romane. Mai mult decat atat, puteti sa gasiti o lista cu punctele de vanzare chiar pe pagina oficiala Bwin, dupa selectarea modalitatii de plata.

Revenind la ce este Paysafecard, sa spunem ca aceasta este o solutie prepaid de a achita tranzactii online rapid si usor si se aseamana foarte mult cu incarcarea electronica a unui telefon mobil. Este practic aceeasi operatiune, de a oferi bani cash in schimbul unui cod.

Acel cod va trebui apoi introdus in sectiunea Bwin plateste cu paysafecard asa cum puteti observa din imaginea de mai jos. Bineinteles, va trebui sa va conectati in contul dumneavoastra, sa mergeti la optiunea "depuneri" din meniul principal si sa selectati paysafecard din submeniul "prepaid card". Simplu, accesibil si fara batai de cap!