Cum se pariaza la Bwin

Ca un om care si-a deschis de-a lungul timpului mai multe conturi decat se pot numara pe degetele de la doua maini la mai multi operatori de pariuri online decat degetele unei maini, va pot spune cu mana pe inima ca nu am auzit inca o casa de pariuri care sa nu se laude ca are cea mai simpla deschidere de cont si cea mai prietenoasa interfata.

Si cu toate ca este foarte dificil sa faci astfel de ierarhii in realitate, la fel de sincer va pot spune ca cei de la Bwin au cu adevarat o deschidere de cont simpla, care nu va va ocupa mult timp si care va fi floare la ureche chiar si pentru cei care nu sunt foarte familiarizati cu online-ul si care nu au cea mai buna conexiune la internet.

Mai mult de cinci minute nu va dura niciodata o deschidere de cont la Bwin, iar intreaga procedura este extrem de simpla si accesibila. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este bineinteles sa accesati site-ul bwin.com

Veti selecta apoi optiunea "inregistrati-va" sau "register" din partea de sus a meniului principal, undeva la mijloc. Dupa ce faceti click pe aceasta optiune, veti fi directionati catre fereastra de deschidere a contului, unde nu veti avea de completat decat cateva sectiuni, minimul necesar pentru o astfel de operatiune.

Prima sectiune, cea de date personale, trebuie completata cu mare atentie, deoarece orice mica scapare, orice cuvintel din adresa care nu corespunde cu datele dumneavoastra din buletin, va pot face sa aveti mari probleme la o eventuala retragere.

Numarul de telefon nu trebuie completat decat daca doriti acest lucru, iar celelalte date nu vor fi facute publice oricum in nicio circumstanta si nici nu vor fi folosite in vreun fel care sa va afecteze confidentialitatea.

La sectiunea "date de cont", va trebui sa alegeti un nume de utilizator, o parola, cat mai lunga si complicata ar fi sfatul meu si o intrebare privata la care sa stiti raspunsul dumneavoastra si numai dumneavoastra. In fine, in partea dreapta va trebui sa confirmati ca acceptati termenii si conditiile Bwin (standard, nimic special, deosebit sau care sa va sperie) si va trebui sa mai introduceti un cod de siguranta format din trei cifre.

Cum sa deschizi cont la Bwin

Cum sa deschizi cont la Bwin

Cum sa deschizi cont la Bwin

Toata operatiunea nu are cum sa va ia mai mult de cateva minute, iar prin apasarea pe optiunea "inregistrati-va acum", veti fi pregatit sa luati lumea pariurilor online cu asalt prin intermediul unuia dintre cei mai importanti si de succes operatori din lume. Simplu, nu-i asa?