Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Prezentarea casei de pariuri Betclic

Informatii despre Companie

BetClic este un site de pariuri sportive multi-lingvistic, care se concentrează pe piaţa europeană. Poate ca nu ati auzit inca de aceasta casa de pariuri si asta se datorează probabil faptului ca initial BetClic s-a concentrat pe piaţa franceză. Dar in ultima perioada au început să isi extinda oferta si in alte ţări europene chiar de aceea in momentul de fata siteul lor poate fi accesat in 18 limbi, printre care si cea romana. La inceputul acestui an BetClic, fondat in 2005, a fost cumpărat de compania imensa de jocuri de noroc, Mangas ceea ce înseamnă că Betclic are acum acelasi proprietar ca Expekt şi Bet-at-Home. La fel ca celelalte case de pariuri deţinute de Mangas, BetClic este licenţiată şi reglementată de către Guvernul Maltei, ceea ce inseamna ca câştigurile sunt scutite de impozit pentru cetăţenii UE.

BetClic il are ca ambasadorl al companiei pe fotbalistul echipei Chelsea, Deco, iar predecesorul lui a fost Marcel Desailly.

Pentru a deschide cont la casa de pariuri BetClic acceseaza bannerul de mai jos!

Informatii despre site

Atunci când vizitaţi pentru prima data pagina de index al siteului BetClic, poate ca veti avea impresia ca sunteti coplesit de prea multa informatie, eu cel putin am avut aceasta impresie la inceput. Meniul stang este unul standard, cuprinde evenimentele sportive oferite de Betclic.

Ceea ce difera este faptul ca cei de la Betclic cred ca ca cele mai cautate evenimente sunt meciurile de fotbal si mai ales Liga Campionilor si Liga Europei, de aceea acestea sunt listate in top. Ceea ce este de apreciat si util este faptul ca diferitele sporturi din meniul stang sunt delimitate astfel vizitatorului ii este mai usor sa parcurga oferta casei. In mijlocul paginii, in top, sunt evidentiate cele mai importante evenimente sportive pe care puteti paria.

Urmeaza apoi mai multe sectiuni: Capete de afis, Pariere live, Propunere pariuri, Pariuri pe ultima 100 de metri, etc ... cum va spuneam o avalansa de informatii, dar BetClic s-a descurcat foarte bine in organizarea informatiei, de aceea veti gasi ceea ce cautati in timp real.

Informatii generale despre Betclic