Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Prezentarea casei de pariuri Betsafe

Betsafe.com - pariuri sportive, poker, cazino

Informatii despre Companie

Betsafe este o casa de pariuri licentiata si reglementata care activeaza in special pe piata scandinava. Acest lucru inseamna ca majoritatea ofertelor se concentreaza pe sporturilor de iarna, care includ: floorball, curling, patinaj viteza, biatlon, si trap. Betsafe este preferat si atunci cand vine vorba de fotbal. Au peste saizeci de mii de clienti, in peste o suta de tari, si opereaza pe piata online din anul 2006.

Informatii despre site

Puteti paria in moduri diferite; pariuri in grup, pariuri cap la cap, handicap, etc. Nu numai ca puteti paria pe sporturi, dar au o oferta vasta de jocuri de cazino si poker, pe care puteti paria deasemenea. Pariul minim este de 1 euro si oricine poate castiga maxim 18.000 de euro pe zi, si 50.000 euro pe saptamana.

Betsafe difera putin fata de celelalte case de pariuri online, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, nu am auzit niciodata plangeri impotriva lor si se mandresc cu serviciul lor de clienti, ca fiind unul de foarte buna calitate. Serviciul lor de clienti este deschis douazecisipatru ore pe zi si sapte zile pe saptamana. Ei accepta toate monedele europene majore. Au software simplu si usor de inteles. Siteul in general nu este confuz, dar plasarea unui pariu poate fi un pic greu, mai ales daca sunteti obisnuit cu stilul de pariuri sportive nord-american.
Ceea ce lipseste este pariul pe cursele de cai.

Informatii generale despre Betsafe