Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Prezentarea casei de pariuri Partybets

La fel ca grupul 888, gigantul PartyGaming face exact acelasi lucru, si-au lansat pe langa siteurile de poker, cazino, bingo si table, siteul de pariuri sportive, PartyBets. De fapt, chiar ma mir, de ce le-a luat atat de mult timp acestor mari companii sa se afirme si pe piata pariurilor online.

PartyGaming este cel mai bine reprezentat prin PartyPoker, care este una dintre cele mai mari camere de poker online din lume. PartyCasino, PartyGammon PartyBingo deasemenea fac parte din portofoliul lor, si toate sunt licentiate si reglementate de Guvernul din Gibraltar.

Pariuri si bonusuri la PartyBets

Compania a fost fondata in 1997 dar si in prezent ei continua sa conduca prin software-ul lor, cu grafica de ultima ora si functionalitate.

In ciuda faptului ca PartyBets genereaza numai o fractiune din profiturile totale ale PartyGaming, acestia au ambitia de a transforma acest site intr-una dintre experientele cele mai impresionante si unice de pariuri sportive pe internet. O mare inovatie din partea lor a fost adoptarea unui sistem unic pentru toate siteurile detinute. Astfel un jucator care joaca la masa de poker poate sa sara la cazinou sau poate juca bingo si simultan poate sa parieze pe o cursa de cai, de exemplu.

PartyGaming ofera una dintre experientele cele mai impresionante de pariuri pe Internet in termeni de daruire si profesionalism. PartyBets este norocos sa fie sustinut de o astfel de societate-mama mare si profesionista.

Despre site

PartyBets ofera o solida experienta de pariuri online si aduce o cantitate mare de optiuni de pariuri internationale. Site-ul este bine organizat si extrem de usor de navigat, desi sectiunea de intrebari frecvente este un pic greoaie. Plasarea unui pariu este extrem de simplu. Optiunea Pariuri live este extrem de utila daca sunteti in cautarea pariurilor pe evenimente live. PartyBets ofera, de asemenea, una dintre cele mai atractive bonusuri de depozit in numerar.

PartyBets este un site excelent pentru pariuri pe fotbal, datorita sectiunii de statistici extrem de utila si detaliata, care pot fi accesata de pe pagina lor principala. Puteti paria, deasemenea, pe evenimente non-sportive, cum ar fi cele financiare, politice si divertisment.

Metoda simpla de rascumparare a bonusului si impresia generala foarte buna al siteului face din PartyBets o experienta unica de pariuri si fanii de fotbal se vor simti ca acasa pe acest site.

Alternative:
Bonus Gratuit 150 RON
50% pana in 900 RON
100% pana in 300 RON