Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Alegerea pariului

Primele doua lectii ale ghidului nostru au fost unele mai degraba introductive in lumea pariurilor online, aratandu-va in acestea cum sa va faceti un cont la Unibet, cum sa faceti un prim depozit si cum sa plasati un pariu. Incepand cu aceasta lectie, o sa intram mai in amanunt, urmand sa va purtam pas cu pas prin lumea Unibet si sa va dezvaluim toate secretele pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a putea deveni un parior profesionist.

Pentru a trece la subiect, astazi o sa vorbim despre alegerea primului pariu. In primul si in primul rand, trebuie sa alegeti un sport la care va pricepeti cat mai bine pentru a incepe. Sigur, orice lucru poate fi invatat si documentat, dar mai ales daca sunteti novici in aceasta lume, e bine sa va limitati pentru debut la lucruri cat mai simple si cat mai pe intelesul dumneavoastra.

Sa presupunem asadar ca alegeti fotbalul, acesta fiind inca sportul numarul unu printre pariorii europeni si printre cei romani. Pentru a alege meciul potrivit din fotbal, trebuie sa tineti cont de cateva reguli de aur. In primul rand, sa nici nu va ganditi la meciuri amicale! In al doilea rand, este bine sa evitati meciurile aflate la inceputul sezonului! Nu in ultimul rand, trebuie sa va documentati si sa luati in calcul mai multe tipuri de statistici.

Trebuie sa tineti cont asadar in analiza unui meci de forma de moment ale celor doua echipe, de situatiile de efectiv ale loturilor, cu absente datorate de accidentari si de suspendari, de traditia meciurilor directe dintre cele doua echipe si de miza meciului.

In momentul in care v-ati oprit la un meci si la un pronostic, trebuie sa va decideti la o miza. Sa mai spunem in acelasi timp ca este recomandat sa incepeti cu pariuri simple sau cu pariuri combinate cu maxim doua sau trei evenimente, la pariuri combinate de mai mare anvergura riscurile fiind mai mari.

Revenind la miza, aveti nevoie de ceea ce se cheama money management, un subiect asupra caruia o sa mai revenim in viitoarele lectii. Astfel, trebuie sa aveti un buget fix si o parte a bugetului mobila, care sa se poata rula. De bugetul fix nu va atingeti, acela fiind ''buretele'' care va permite sa aveti bani si atunci cand lucrurile nu merg bine. In plus, miza dumneavoastra, mai ales prima miza plasata pe primul pariu trebuie sa reprezinte un procent din bugetul mobil, un procent care sa nu depaseasca insa 10 sau 15 la suta.

Acum ca ati ales meciul, ati ales pronosticul si ati ales si miza, nu mai aveti nimic altceva de facut decat sa plasati pariul si sa sperati ca veti avea bafta! In plus, nu uitati sa reveniti pe blogul nostru, deoarece scoala de pariuri Unibet nu intra in vacanta si isi doreste sa faca din dumneavoastra niste campioni ai pariurilor!

Ghid pariuri Unibet: