Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Optiunea Cash-In la Unibet

Cu riscul de a va plictisi pe unii dintre voi, lectia a opta a ghidului nostru de pariuri sportive Unibet este dedicata tot pariurilor live, despre care am vorbit si in precedentele doua episoade ale serialului nostru.

De data asta o sa vorbim putin despre ce face din Unibet o casa de pariuri online cu adevarat speciala atunci cand vine vorba de pariuri live. Inainte de a intra in acest subiect, trebuie sa subliniez faptul ca experienta mea cu privire la acest tip de pariuri este destul de variata, in conditiile in care inainte de Unibet am incercat cinci sau sase alte case de pariuri.

Asadar, in primul si in primul rand, Unibet ofera optiunea de cash-in, o optiune inovativa pe piata operatorilor de pariuri si o optiune extrem de profitabila pentru pariori. Aceasta optiune va aparea imediat sub pariul plasat de dumneavoastra pe un eveniment live si va permite sa va incasati castigurile mai devreme sau sa va limitati pierderile.

Concret, daca ati pariat 10 lei pe un eveniment cu o cota de 2,00, optiunea de cash-in va permite sa incasati o parte din castigul eventual de 20 de lei inainte de stabilirea pariului. Ceea ce este cu adevarat special este ca suma pe care o puteti incasa prin cash-in se modifica in timp real in functie de ce se intampla la respectivul eveniment.

Trecand peste aceasta optiune, trebuie sa spun ca am fost impresionat atat de varietatea de pariuri live oferite de Unibet, cat si de particularitatile acestora. Mai concret, exista case de pariuri care blocheaza extrem de des cotele din motive care pe mine unul ma depasesc. In cazul Unibet insa, cotele se blocheaza mult mai rar, iar in cele mai multe cazuri acest lucru se intampla atunci cand partida disponibila pentru pariere sufera anumite schimbari( de scor sau de circumstante).

Ghid pariuri Unibet: