Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri pe atletism si golf

Dupa trei lectii in care am intors pe toate partile pariurile live oferite de Unibet, lectia a noua a ghidului nostru de pariere pentru incepatori se va axa pe analizarea pariurilor pe cateva sporturi pe care probabil ca nu jucati in mod normal.

Astfel, cu toate ca un numar foarte mare din pariurile online este plasat pe fotbal si pe pariuri live de orice fel, intotdeauna am fost de parere ca diferentele intre operatorii de pariuri se fac la lucrurile de finete. Astfel, Unibet are un avantaj din punctul meu de vedere fata de alte case de pariuri online atunci cand vine vorba de ''alte sporturi''.

Iar pentru ca vorba multa e saracia omului, sa trecem la subiect si sa aruncam o privire peste cateva dintre pariurile oferite de Unibet pe atletism si golf, doua sporturi nu foarte populare la alti operatori.

In primul rand, pentru cei care nu sunt inca familiarizati foarte bine cu interfata Unibet, sa spunem ca pentru a alege pariurile dintr-un anumit sport trebuie sa selectati optiunea ''cote pariuri'' din meniul principal, dupa care sa dati click pe unul din sporturile aflate in lista din partea stanga de pe verticala.

Asadar, atletismul nu este un sport foarte important la multe case de pariuri online, dar la Unibet primeste o atentie destul de mare. Astfel, fiecare eveniment din seria Diamond League, plus Campionatele Europene si Mondiale pot fi gasite in oferta Unibet. In ceea ce priveste tipurile de pariuri disponibile, puteti sa mizati pe castigatorul unei anumite probe, pe locurile 1-3 ale unor probe, dar si pe anumite dueluri dintre doi sportivi. In acest ultim caz, veti avea de ghicit, asa cum probabil unii dintre voi stiu, care dintre cei doi sportivi se va clasa mai bine intr-o anumita proba.

Din experienta personala, va pot spune ca pariurile pe atletism, si in special cele pe dueluri, va pot aduce profituri frumusele, cu conditia sa pariati in cunostiinta de cauza. Totusi, daca nu sunteti neaparat un impatimit al atletismului, puteti sa cautati cateva rezultate si statistici care va vor ajuta garantat.

La golf, lucrurile stau chiar mai bine, numarul de evenimente pe care puteti paria fiind foarte mare, de la Masters pana la PGA Tour, Ryder Cup, Champions Tour si multe altele. Si aici veti putea miza in primul rand pe castigatorul unui turneu, optiunile fiind multe, iar cotele foarte avantajoase. In plus insa, veti avea si cateva pariuri speciale de genul '' sportivul x va participa sau nu'' si bineinteles pariuri de tip duel.

Si la golf pot spune ca am avut parte de experiente destul de placute, in conditiile in care am castigat ceva banuti cu o documentare cel mult superficiala realizata inainte de plasarea pariului.

Ghid pariuri Unibet: