Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri pe Box si Ciclism

Pentru ca deja ar fi trebuit sa va obisnuiti cu ce se intampla in aceasta rubrica inaugurata cu ceva vreme in urma, o sa las introducerile lungi la o parte si o sa intru direct in continut. Astfel, dupa ce am vorbit in precedenta lectie despre golf si atletism si cum sunt reprezentate aceste doua sporturi la Unibet, astazi o sa vorbim despre box, ciclism si cricket.

In primul rand, boxul. Un sport destul de bine reprezentat, cel putin teoretic, la alti operatori de pariuri sportive, acesta are ceva in plus la Unibet. Astfel, pe langa faptul ca numarul de lupte pe care poti sa pariezi este unul destul de mare,Unibet ofera pariuri speciale pe cele mai importante si interesante lupte.

Puteti sa pariati pe numarul de runde, cu foarte multe variante la dispozitie( sub/peste 6, 7, 8, 9), precum si pe modul in care se va incheia lupta( prin KO sau la puncte). In plus, puteti chiar sa mizati pe invingator impreuna cu runda aproximativa in care acesta va invinge( 1-3, 4-6, 7-9, 10-12). Pe scurt, boxul este un sport bine reprezentat la Unibet si nu veti fi dezamagiti daca veti paria pe acesta.

Sa trecem la ciclism, iar intamplarea face ca in momentul in care scriu aceste randuri sa fie in desfasurare o competitie importanta din acest sport, La Vuelta. Astfel, pot observa cu stupoare ca un sport destul de neglijat in alte parti beneficiaza de nu mai putin de 110 pariuri la Unibet. Puteti paria pe numarul de etape pe care il va castiga o anumita echipa, pe numarul de etape pe care il va castiga un ciclist, pe dueluri intre cate doi ciclisti in clasamentul final si pe duelul intre doua echipe. Optiuni multe, multe, multe, numai timp sa fie sa va documentati...

In fine, sa spunem doua cuvinte si despre cricket, un sport despre care sincer sa fiu nu stiu mare lucru. Cu toate acestea, bookmakerii de la Unibet s-ar parea ca stiu, deoarece si aici sunt destul de multe evenimente pe care puteti paria, de la meciuri la nivel de reprezentative si pana la meciuri din campionatul Angliei (cred).

Atat pentru astazi, dar ramaneti aproape pentru ca vom reveni cat de curand cu o noua lectie a ghidului nostru de pariuri Unibet, in care o sa vorbim si despre alte sporturi si alte tipuri de pariuri.

Ghid pariuri Unibet: