Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri pe Formula 1

Daca in ultimele cateva lectii ale ghidului nostru de pariere pentru incepatori am abordat grupari de sporturi, astazi o sa vorbim tot despre mai multe sporturi, dar despre o singura disciplina. Astfel, o sa trecem in revista toate optiunile de pariere pe care le ofera Unibet in motorsport, o disciplina destul de ofertanta din punctul nostru de vedere pentru voi pariorii.

Bineinteles ca cel mai important sport pe care il acopera Unibet este Formula 1, regina motorsportului, dar un sport pe care din pacate se pariaza destul de putin. Unul din motivele pentru care se pariaza putin pe Formula 1 este falsa perceptie ca acest sport ar fi cu mult mai imprevizibil decat altele.

Spunem falsa, deoarece Formula 1, precum orice alt sport, trebuie analizata si inteleasa in profunzime, dar nu este cu nimic mai imprevizibila decat sa zicem fotbalul. Sa lasam insa aceste lucruri deoparte si sa vorbim despre numarul mare de pariuri pe care Unibet le are in oferta pentru F1.

Astfel, puteti sa pariati pe dueluri intre piloti la o anumita cursa, pe pole-position si pe victorie de cursa, dar bineinteles si pe castigatoarea clasamentului constructorilor si campionul mondial al pilotilor. In plus, aveti un numar mare de pariuri cu totul si cu totul speciale, dintre care amintesc in viteza doar cateva. Un pilot Ferrari sa castige la Monza, Massa sa castige in Brazilia, Vettel sa devina campion, Alonso, Button sau Hamilton sa termine in primii trei si nu mai aveti deja niciun motiv si nicio scuza sa nu pariati pe F1 la Unibet!

Trecand de Formula 1, sa spunem ca puteti paria si pe Moto GP, acolo unde puteti sa mizati la fel pe castigatorul fiecarei curse in parte, precum si pe pole-position si pe campionul mondial, dar acolo unde aveti si niste pariuri speciale foarte atractive.

Nu in ultimul rand, nu ignorati nici speedway, o parte mai necunoscuta a motorsportului in Romania, dar extrem de spectaculoasa si atractiva pentru publicul spectator si telespectator. Si aici aveti pariurile clasice, de genul castigatorul cursei si campionul mondial, cat si dueluri intre cei mai importanti piloti.

Ghid pariuri Unibet: