Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Tipuri de pariuri in fotbal

Daca in lectia precedenta, lectia a patra a ghidului nostru de pariere pentru incepatori, am trecut in revista foarte repede pariurile speciale pe careUnibet le pune la dispozitie in mod standard la meciurile de fotbal, in lectia de astazi o sa vorbim putin mai in amanunt despre aceste pariuri speciale.

Numarul total de goluri este de departe cel mai popular pariu special pe fotbal, mai ales avand in vedere optiunile care stau la dispozitia pariorilor. Astfel, puteti alege sa pronosticati un numar mai mare sau mai mic de 0,5 goluri, 1,5, 2,5 sau 3,5 si puteti chiar pronostica numarul de goluri dintr-una din reprize.

Motivul principal pentru care acest pariu este atat de popular si de utilizat este faptul ca exista foarte multe evenimente la care este mult mai simplu sa prevezi numarul aproximativ de goluri decat invingatorul. Astfel, partidele din campionatele puternice sau de la turneele finale importante au obiceiul de a se sfarsi cu un numar mic de goluri, mai ales atunci cand in campionat meciurile sunt plasate la inceputul sau la sfarsitul acestuia sau in turneele finale in fazele de sfarsit ale competitiei.

In ceea ce priveste pronosticul la pauza, si acest tip de pariu este destul de utilizat, fiind foarte '' la moda'' sa joci egal dupa prima repriza in anumite campionate, precum cel al Frantei, al Romaniei sau al Rusiei. De asemenea, puteti sa jucati cu mare incredere X la pauza si la turneele finale, din nou mai ales in fazele de sfarsit ale competitiei.

Daca aceste doua tipuri de pariuri sunt populare si relativ usor de plasat mai ales pe anumite evenimente, nu acelasi lucru se poate spune insa si despre alte doua pariuri speciale, pariul pe pauza-final si pariul pe scor corect. Totusi, aceste doua pariuri au in mod normal cote foarte bune si se pot dovedi extrem de profitabile pentru amatorii riscului.

Astfel, sunt utilizate de multe ori combinatiile de genul 1 pauza- 2 final sau invers, pariuri care au cote in general de peste 25-30 si care pot aduce castiguri frumusele. Totusi, se recomanda ca astfel de pariuri sa nu devina o obisnuinta si mai ales ca pe astfel de pariuri sa nu se plaseze mize excesiv de mari.

Scorul corect este cu siguranta pariul cel mai greu de pronosticat dintre pariurile speciale pe fotbal, existand totusi multe partide echilibrate din campionate puternice sau medii pe care se poate paria cu incredere un rezultat de 0-0 sau 1-0 pentru echipa gazda.

Speram ca sfaturile noastre sa se dovedeasca utile pentru voi, cei care porniti pe drumul greoi al pariurilor sportive si sper sa ramaneti in continuare alaturi de noi pentru continuarea acestui serial in zilele si saptamanile urmatoare!

Ghid pariuri Unibet: