Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri pe hochei si snooker

Continuam incursiunea prin lumea pariurilor sportive Unibet prin prezentarea a altor trei sporturi carora nu li se acorda o foarte mare atentie nici din partea bookmakerilor si nici din partea pariorilor in mod traditional, dar care la Unibet sunt tratate cu toata aprecierea.

O sa vorbim pentru inceput de hochei pe iarba, care pentru unii dintre voi este probabil un sport mai degraba amuzant decat interesant. Ei bine, Unibet va ofera sansa de a va distra, dar de a si intelege si invata lucruri noi prin parierea pe un numar destul de mare de competitii din hochei pe iarba.

La momentul in care scriu acest articol, se afla in plina desfasurare Campionatul European masculin, iar numarul pariurilor care pot fi facute pe aceasta competitie este unul apreciabil. Puteti paria simplu pe meciurile campionatului, puteti paria pe numarul de goluri din fiecare meci si bineinteles puteti paria pe castigatoarea competitiei.

Trecem de hocheiul pe iarba si ajungem la snooker, sport pentru care nu exista foarte multe pariuri speciale. Totusi, si aici atrage ceva atentia cand vine vorba de Unibet, si anume numarul de evenimente si competitii acoperite de acest operator de pariuri. Astfel, si acum vorbesc cu adevaratii cunoscatori ai sportului, veti putea paria la Unibet atat pe evenimentele ranking, cat si pe cele non-ranking, atat pe Campionatul Mondial, Premier League, cat si pe Masters si toate celelalte turnee din calendarul mondial de snooker din acest moment.

Incheiem articolul de astazi vorbind despre volei pe plaja, un alt sport care este extrem de bine reprezentat la Unibet atunci cand vine vorba de numarul de competitii. Toate evenimentele importante din FIVB World Tour sunt prezente la Unibet, iar pariurile speciale se aseamana foarte mult cu cele din tenis sau volei. Astfel, puteti miza pe numarul de seturi al unui meci, pe echipa care va castiga primul set, dar si pe scorul corect al unui meci si pe numarul total de puncte.

Ghid pariuri Unibet: