Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Live la Unibet

Dupa ce am facut introducerea in lumea pariurilor online, am vorbit despre alegerea primului pariu si despre pariurile speciale pe fotbal, in aceasta lectie o sa trecem la pariurile pentru care foarte multi oameni aleg de fapt sa joace online.

Este vorba de pariurile live, pariuri care sunt excelent reprezentate la Unibet. In primul rand, pentru a accesa pariurile live din orice moment de la Unibet, va trebui sa alegeti din meniul principal Unibet fie optiunea ''cote pariuri live'', aflata in al doilea meniu orizontal de sus, imediat sub optiunea '' cazinou'', fie din meniul mai mare ''pariuri sportive'' aflat in stanga in mijloc optiunea ''pariuri live''.

Imediat dupa aceasta vi se va deschide o fereastra separata cu toate pariurile live disponibile in acel moment la Unibet. In stanga acestei noi ferestre o sa vedeti grupate evenimentele pe care se poate paria in timp real pe sporturi. De asemenea, puteti sa vizualizati un calendar al tuturor evenimentelor viitoare pe care se va putea paria live daca alegeti din partea stanga sus optiunea ''calendar''.

De asemenea, la foarte multe din evenimentele disponibile pentru pariere live veti avea la dispozitie si un live stream, acesta deschizandu-se automat in momentul in care ati dat click pe un eveniment. Mai mult decat atat, multe meciuri de fotbal vor veni si cu cateva statistici foarte utile pentru dumneavoastra, printre care numarul de cornere, cartonase galbene sau cartonase rosii.

Atentie insa la aceste date, deoarece nu sunt intotdeauna exacte, lucru de care eu unul m-am convins pe pielea mea. Astfel, inainte de a paria live pe un eveniment, va sfatuiesc in primul si in primul rand sa aflati cat mai multe detalii despre acela. Daca este disponibil live streamul, urmariti macar cateva minute pentru a intelege jocul. In plus, in ceea ce priveste acele statistici, exista foarte multe servicii livescore online unde puteti vizualiza de exemplu numarul de cartonase.

Incheiem deocamdata aici deoarece spatiul nu ne permite sa ne intindem la nesfarsit, dar continuam discutia despre pariurile live in viitoarea lectie, atunci cand o sa intram in detalii mai concrete despre acest tip de pariuri.

Ghid pariuri Unibet: