Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri cu Sanse Mari

Am deschis in precedenta lectie discutia despre pariurile live si despre acest tip de pariuri la Unibet. In lectia de astazi o sa intram putin mai in amanunt si o sa discutam pe scurt despre pariurile care pot fi jucate cu sanse mari de reusita in timp real.

In primul si in primul rand, trebuie sa tineti cont de o regula de aur in ceea ce priveste pariurile live. Mai repede nu inseamna neaparat mai bun! Ce vreau sa spun cu asta? Vreau sa spun ca nu trebuie niciodata sa va grabiti in plasarea unui pariu si nu trebuie sa incercati scurtaturi spre obtinerea castigurilor. Un pariu bun este un pariu cumpatat, iar un parior bun este unul rabdator.

In al doilea rand, nu va lasati luat de val atunci cand vine vorba de pariurile live. Da, stiu, mai ales atunci cand jucati la Unibet si vedeti o multitudine de evenimente disponibile e foarte greu sa va abtineti sa nu jucati tot si sa nu incercati si aia, si aia, si aia. Cu toate acestea, trebuie sa va ganditi bine inainte sa plasati un pariu si sa incercati ca macar 75% din pariurile voastre sa fie facute in cunostinta de cauza, pe sporturi de care aveti habar si pe partide la care v-ati uitat macar cateva minute inainte.

In ceea ce priveste sporturile pe care puteti paria live, acestea sunt foarte numeroase la Unibet, numarul tipurilor de pariuri pe fiecare din ele fiind si el foarte mare. Totusi, exista anumite sporturi si anumite pariuri cu sanse mai bune de reusita.

Un tip de strategie pe care l-ati putea pune in aplicare foarte bine este acela de a paria pe breakuri la tenis in cazul turneelor pe zgura, si mai ales in cazul turneelor de fete. De asemenea, la tenis puteti paria si pe numar mare de game-uri intr-un set la meciurile disputate pe suprafete dure.

In ceea ce priveste fotbalul, sunt foarte multe strategii, dintre care despre unele dintre ele am mai discutat inainte. Cu toate acestea, nu vreau sa recomand niciun tip de pariuri aici, avand in vedere ca fiecare meci in parte are particularitatile sale.

Ceea ce pot insa sa va recomand este sa urmariti cat mai multe meciuri de fotbal si cat mai multe evenimente sportive in general, urmand sa acumulati cunostinte mult mai valoroase decat orice sfat pe care vi l-as putea oferi eu sau altcineva.

Nu in ultimul rand, la capitolul pariuri recomandate va spun din proprie experienta ca pariurile pe totalul punctelor la baschet sunt aur. Astfel, un calcul matematic va poate ajuta extrem de mult, putand inmulti numarul de puncte marcat in primul sfert cu patru, numar la care puteti sa mai adaugati ceva, in conditiile in care de cele mai multe ori in partea a doua a unei partide de baschet se marcheaza mai mult. Astfel, puteti sa prindeti pariuri de tip over la cote de aproximativ 2,00 sau peste 2,00, pariuri care sa iasa fara mari probleme.

Ghid pariuri Unibet: