Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Speciale la Unibet

Dupa ce am invatat cum sa deschidem un cont la Unibet, cum sa facem o prima depunere si cum sa ne alegem primul pariu, astazi imi propun sa intram mai in amanuntul Unibet si sa invatam cate ceva despre pariurile disponibile la aceasta casa. O sa vorbim asadar de pariurile speciale pe meciurile de fotbal disponibile la Unibet.

In primul rand, sa spunem ca pentru a ajunge la aceste pariuri, trebuie sa selectam din meniul principal optiunea ''cote pariuri'', iar apoi din lista din stanga vom alege ''fotbal''. Ni se va deschide o noua lista, cu competitiile disponibile in acel moment la pariere. Daca vom face click pe una din acele competitii, in centru vom avea toate meciurile si pariurile posibile.

Cu toate ca pariurile speciale variaza in functie de eveniment, exista cateva pariuri care raman mereu aceleasi si care pot fi accesate facand click pe plusul de dupa cotele pentru pariul simplu pe rezultat final.

Putem asadar paria pe numarul total de goluri al unui meci, Unibet oferind de obicei posibilitatea de a juca peste sau sub 0,5 goluri, 1,5, 2,5, 3,5 si 4,5. Apoi, putem paria pe numarul de goluri marcate in prima repriza, optiunile fiind de obicei sub sau peste 0,5, 1,5 si 2,5.

Un pariu foarte popular este acela pe rezultatul la pauza, iar un pariu foarte profitabil, dar nu la fel de popular este pariul pe scorul corect. Un alt tip de pariu care se poate dovedi extrem de profitabil este pariul pe pauza-final, adica acolo unde puteti miza atat pe pronosticul de la pauza, cat si pe cel de la final.

Revenind la goluri si numar de goluri, Unibet va ofera si sansa de a paria pe posibilitatea ca echipa gazda sa inscrie, ca echipa oaspete sa inscrie, ca ambele echipe sa inscrie, ca echipa gazda sau echipa oaspete sa inscrie in ambele reprize.

Nu in ultimul rand, daca este sa vorbim de pariurile speciale oferite de Unibet, nu putem sa uitam si pariurile pe marcatori, acestea fiind insa pariuri disponibile doar la evenimente mai importante. Astfel, aveti ocazia de a miza daca un anume jucator va inscrie primul gol, ultimul gol sau un gol oarecare intr-un meci.

Cam atat despre pariurile speciale din fotbal, ramaneti insa alaturi de serialul nostru, pentru ca aveti numai de invatat si de castigat pe mai departe!

Ghid pariuri Unibet: