Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Plasarea primului pariu la Unibet

Bun, deci ne-am inregistrat pentru un cont la Unibet, am facut si prima depunere prin una din numeroasele metode puse la dispozitie de operatorul de pariuri numarul unu online, acum vine insa greul. Cum se plaseaza un pariu la Unibet si cum ar trebui sa va alegeti primul pariu?

In primul rand, pentru a avea acces la o lista completa de pariuri, nu trebuie sa faceti altceva decat sa alegeti optiunea ''cote pariuri'' din meniul principal Unibet, optiune aflata in stanga sus, iar apoi din lista care vi se va deschide in partea stanga, sa alegeti ce anume vreti sa pariati.

Veti avea la dispozitie pariurile live( cu toate ca nu le recomand pentru inceput pe acestea), iar apoi o lista mare, mare, mare cu toate sporturile puse la dispozitie de Unibet. Sa zicem ca doriti sa alegeti un pariu de fotbal. Veti face click pe optiunea fotbal, dupa care o sa vi se deschida un mare submeniu cu toate competitiile in care puteti paria. Dupa ce v-ati ales si competitia, in mijloc veti avea lista cu meciurile si tipurile de pariuri disponibile.

Pentru a plasa un pariu simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click pe cota aferenta pariului pe care l-ati ales, moment in care in partea dreapta va va aparea acel meci pe un bilet virtual, cu o casuta in care puteti introduce suma dorita. Dupa ce ati introdus suma, apasati plasare pariu, iar apoi confirmare.

Daca in schimb doriti sa plasati un pariu combinat, veti da click pe fiecare cota dorita in parte, fara a plasa pariul inainte sa fi terminat de ales toate cotele pe care doriti sa le plasati. Dupa aceasta, in dreapta, sub sanse totale si combinatii, veti introduce suma pe care doriti sa o pariati in ultima casuta, cea pe care scrie dublu, triplu, etc in functie de numarul dumneavoastra de evenimente de pe bilet. Veti apasa din nou ''plasare pariu'', iar apoi veti confirma.

Pentru ca ne-am intins insa deja cam mult si pentru ca nu vreau sa va plictisesc sau sa va zapacesc cu prea multe lucruri deodata, inchidem aici lectia a doua din ghidul de pariuri Unibet pentru incepatori, urmand ca maine sa abordam si subiectul alegerii primului pariu. Pe curand!

Ghid pariuri Unibet: