Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 5. Concluzii si observatii

Dupa trei zile aproape perfecte, era de la sine inteles ca mai devreme sau mai tarziu va veni si acea zi in care totul o sa mearga prost. Cu toate acestea, ceea ce parea a fi o zi cu totul esuata s-a salvat in parte pe final, ceea ce a facut ca pierderile inregistrate vineri 1 iulie sa fie totusi mici raportate la castigurile din cele trei zile de dinainte.

Sa vedem insa ce concluzii si invataminte putem sa tragem din aceasta a patra zi, in care neinspiratia a fost cuvantul de ordine.

1. Pariurile sportive nu sunt matematica. Astfel, daca ti-a mers o data, de doua ori, de noua ori un anumit tip de pariu pe o anumita cota sau pe anumite echipe asta nu inseamna ca acel pariu va merge la nesfarsit sau ca este garantat castigator. Iata deci cum mi s-a intamplat mie sa pariez pe un meci de volei ca va merge pana in setul decisiv intr-o zi, sa castig acel pariu, sa repet pariul pe exact aceleasi echipe a doua zi, dar sa esuez in stil mare( victorie clara in trei seturi, nici vorba de set decisiv, echilibru sau altceva).

2. Variati, variati si iar variati! Spuneam in prima sau in a doua zi ca am ajuns la concluzia ca pariurile pe cote mici nu sunt pentru mine si ca sunt genul de parior caruia i se potriveste mai bine parierea pe sume mai mici pe cote mai mari. Da, dar atunci cand fac doar astfel de pariuri, o sa ajung mai devreme sau mai tarziu sa am un lung sir de esecuri care sa-mi afecteze puternic bugetul. De aceea, sfatul meu este sa va formati un stil de pariere, dar sa incercati pe cat posibil sa variati de la acel stil pentru a ramane in priza si a nu intra intr-o rutina.

3. Oricat de puternici vi s-ar parea unii sportivi sau oricat de greu de invins vi s-ar parea anumite echipe, luati in considerare in analiza dinaintea unui pariu si importanta meciului si a competitiei in cadrul careia se desfasoara un meci. Bunaoara, eu am mizat pe victoriile facile ale lui Nadal si Djokovic la Wimbledon in fata lui Murray si Tsonga, bazandu-ma pe valoarea net superioara a primilor doi. Problema este ca partidele nu au fost unele de rutina, neimportante sau fara miza, ceea ce a facut ca britanicul si francezul sa se motiveze extraordinar si sa-i puna in dificultate serios pe alocuri pe primii doi jucatori de tenis ai lumii in acest moment.