Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Baschet, Tenis - A saptea zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 7

Trei zile faste si trei zile mai putin faste, dintre care una catastrofala, iar ziua a saptea a jurnalului de pariuri Unibet ma gaseste increzator ca ce a fost mai rau a trecut si ca ghinionul ma va ocoli de acum incolo. E o zi de luni, inceput de saptamana si in aer pluteste aceasta impresie de nou inceput.

Ma hotarasc sa plasez o combinatie si un pariu single inca de dimineata si imi aleg cu mare atentie evenimentele, deoarece nu-mi mai permit erori. Trei meciuri de tenis analizate si rasanalizate merg pe o combinatie cu zece lei miza si un meci amical de fotbal merge singur cu o miza de aproape 15 lei.

Merg la pariuri live, unde gasesc un meci de baschet de juniori interesant, pe care plasez un pariu cu handicap, in speranta ca meciul va fi mai echilibrat decat era de asteptat. Zece lei miza si primul pariu castigat al zilei la Unibet imi da aripi si un castig de 23 de lei. Aripile insa ma fac sa comit una din cele mai grave erori din toate zilele de pana acum, atunci cand aleg sa plasez un pariu live pe tenis de masa.

La adapostul unei analize mai mult decat superficiale, pariez pe castigatorul unui meci de altfel extrem de echilibrat si pierd. N-ar fi fost o mare problema daca suma aleasa nu ar fi fost una de 25 de lei. Lovit destul de tare in moalele capului de acest pariu ratat, merg la risc din nou pe baschet live pe o cota de 4 cu o miza de 5 lei si... imi recuperez pierderile.

Inca un pariu live, pe tenis de aceasta data, din nou la risc pe o cota de 2,45 si... am noroc si sunt deja pe profit considerabil. Ghinionul din ziua a sasea pare deja uitat, iar deznodamantul combinatiei de la tenis de dimineata imi intareste aceasta senzatie si imi mai aduce 30 de lei in cont.

Meciul amical de fotbal este ratat( poate ca ar trebui sa inteleg ceva de aici), dar cu toate astea sfarsesc ziua a saptea pe un plus destul de frumusel si cu moralul reparat. Hai ca se poate, mai am doar trei zile la dispozitie sa imi ating obiectivul de a avea un buget de 260 de lei!

Bilant ziua 7:

6 pariuri plasate, 4 castigate, 2 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

170 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 199,97 de lei. Verdict: profit 29,97 de lei.