Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Box si Moto GP - A cincea zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 5

Trei calde si una rece, dar care ar fi putut fi chiar inghetata si moralul este inca ridicat dupa patru zile de pariuri alaturi de Unibet. Si normal, din moment ce si bugetul sta inca bine, aflandu-ma pe un plus destul de rotunjor si de frumos. Asa incep ziua a cincea, zi de sambata 2 iulie, in care sunt hotarat sa trec de ghinionul din ziua precedenta si sa incep din nou sa castig.

Pariuri alese

Pentru ca este o zi de sambata, si evenimentele sportive sunt dintre cele mai alese, ceea ce ma face sa pariez pe sporturi pe care nu am mai pariat pana acum. Aleg pentru inceput marele meci de box de la grei dintre Vladimir Kliciko si David Haye, meci pe care eu unul il astept de foarte multa vreme. Fiind destul de in tema cu acesta, nu stau foarte mult pe ganduri si aleg sa mizez 20 de lei pe faptul ca lupta va avea mai mult de noua runde( v-am spus ca la Unibet puteti gasi tot felul de pariuri speciale, nu?).

Merg mai departe si pariez si pe calificarile de la Moto GP( un alt sport care ma atrage si despre care stiu suficient de multe incat sa nu fie nevoie sa ma documentez serios), dupa care merg putin si la pariuri live, unde aleg un meci de fotbal din Japonia. Sirul de ghinioane incepe insa aici, in conditiilein care ma grabesc si pariez pe echipa oaspete ca va iesi invingatoare in repriza a doua fara sa ma obosesc sa aflu ca aceasta juca cu un om in minus inca din startul meciului.

Spun ca incepe sirul de ghinioane pentru ca ce se intampla la Moto GP depaseste orice imaginatie. Astfel, am mizat pe castigatorii a doua dueluri( Pedrosa in fata lui Rossi si Dovizioso in fata lui Spies) si m-am hotarat sa urmaresc transmisiunea in direct a calificarilor. Dupa 15 minute sunt in grafic, ambii piloti ai mei fiind in fata celorlalti. Dupa 20 de minute, Spies reuseste un tur extraordinar, trece peste Dovizioso, italianul se grabeste sa faca si el un tur rapid, cand... incepe ploaia, ploaie care nu se mai opreste si face ca ierarhia sa ramana aceeasi si eu sa pierd cei zece lei pariati.

Bineinteles ca si banii pariati pe meciul din Japonia se duc pe apa sambetei, asa ca iau o mica pauza, revin peste cateva ore si... mai fac doua prostii. Intai mizez pe finala feminina de la Wimbledon, castigatoarea setului doi, dupa care mizez pe un meci amical de fotbal dintre Basel si Dinamo. Merg pe surprize, pe rasturnari de scor si implicit pe cote mari, dar ghinionul este fantastic si ma impiedica sa castig ceva intr-o zi care pare chiar mai ratata decat cea de vineri.

Ma hotarasc sa ma opresc si sa astept meciul de box de seara tarziu, in speranta ca ma va salva acesta. Lucru care se intampla, in mod miraculos si asemanator cu pariul pe golf de cu o zi inainte, si reusesc din nou in extremis sa salvez partial o zi care parea compromisa.

Bilant ziua 5:

5 pariuri plasate, 1 castigat, 4 pierdute

Buget la inceputul zilei:

240,95 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 226,09 lei. Verdict: deficit 14,86 lei.