Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri combinate - Prima zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 1

28 iunie 2011, dimineata devreme (pe la 11, asa) si aventura mea in lumea pariurilor de la Unibet e gata sa inceapa. Si cum pana acum n-am prea avut treaba cu Unibet, trebuie s-o iau de la zero si sa-mi deschid un cont la baietii astia. In mod surprinzator, treaba nu dureaza decat foarte putin, inregistrarea facandu-se destul de simplu, chiar si pentru un om care se pricepe la internet cum se pricepe Mutu la sah.

Terminat inregistrarea, sa facem prima depunere, zic. Moneybookers, ca am auzit ca e cea mai simpla metoda posibila. Aleg de la ''modalitati de a depune'' varianta Moneybookers, introduc suma (65 de lei, suma minima), introduc contul de Moneybookers, dupa care sunt redirectionat catre serviciul de plati onlinepentru a finaliza tranzactia. Cinci minute, cel mult mi-a luat toata tarasenia si sunt gata sa incep pariurile.

Ba mai mult decat atat, bonusul mi-a intrat automat in cont (nu cum vazusem eu nu stiu unde, ca trebuie sa astept, sa trimit nu stiu ce mailuri, sa bla, bla, bla), asa ca am deja 130 de lei la dispozitie.

Pariuri alese

Pai sa-mi fac de cap, zic, si imi aleg pentru incepu trei pariuri combinate pe turneul de tenis de la Wimbledon. 10 zile miza pe fiecare, cote totale de 2,60-2,80.

Iau o pauza de cateva ore, dupa care revin si vad un meci de tenis in desfasurare. Zic sa incerc si pariurile live de la Unibet si pariez alti zece lei pe numarul total de gameuri dintr-un set. Cota de 3,15, mai mult decat frumusica si... am dat lovitura. 31 de lei jumate cu numai zece lei plasati, treaba merge bine. Ceea ce ma face sa merg mai departe si sa-mi asum niste riscuri serioase de data asta.

Astfel, pariez tot pe live, tot pe tenis, de data asta pe invingatorul urmatorului game, cota mica, miza mare. Putina stiinta, mult noroc( mingi de break multe) si le castig si p-astea. Profitul nu e mare, dar merge. Intre timp, una din combinatiile de mai devreme cade. Asta e, tot stau bine pana acum!

Plec iar de la calculator, ca omul mai are si treaba, ma intorc seara siiii... una din combinatii e castigatoare! 26 de lei castig cu 10 lei miza. Pentru a treia din combinatii o sa trebuiasca sa mai astept insa, pentru ca la Wimbledon ploua si meciurile s-au amanat. De plictiseala, mai bag doua nebunii, una pe fotbal live, pe un tip de pariu care se cheama ''cine va castiga repriza a doua'' (al dracu' daca am mai auzit de asa ceva in alta parte decat la Unibet) si una pe tenis live, pe scor corect in unul din seturi. Cota mare la fotbal, cota si mai mare la tenis.

La fotbal imi iese pasienta, la tenis nu prea, dar sunt inca pe plus consistent. Asa ca mai bag un pariu pe scor final la un meci de fotbal care urmeaza sa se joace la noapte, trag linie si ma culc.

Bilant ziua 1:

9 pariuri plasate, 5 castigate, 2 pierdute, 2 in asteptare.

Buget la inceputul zilei:

130 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 170 de lei. Verdict: profit 40 de lei.