Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri cote mici - A noua zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 9

Si iata, dragii mosului, cum am ajuns in penultima zi a aventurii mele in lumea de pariuri Unibet, cu un profit destul de frumusel pana la acest moment, dar totusi inca departe de obiectivul fixat la inceputul jurnalului de pariere. Ziua a noua, o zi insorita de miercuri 6 iulie, ma gaseste dornic sa scap de ghinioanele din zilele precedente si sa elimin erorile care m-au facut sa pacatuiesc masiv.

Incep ziua pe un drum deja batatorit, cu un pariu de tip combinatie pe tenis. Trei meciuri, cote intre 1,35 si 1,50, miza de 7 lei, castig potential de 21 de lei. Al doilea pariu merge tot pe tenis, dar incerc ceva mai complicat, si anume numar total de game-uri. Imi aleg un meci cu o favorita clara (credeam eu), la care mizez pe game-uri putine si un meci care se anunta echilibrat si merg pe game-uri multe.

Pentru al treilea si al patrulea pariu, ma hotarasc sa merg pe un drum neumblat pana acum si sa fac nebuniile zilei. Sportul ales de data aceasta este voleiul pe plaja, sport despre care sincer sa fiu nu stiam decat ca este jucat la feminin de niste domnisoare destul de apetisante.

Aleg si aici doua combinatii dupa o documentare mai mult decat superficiala, cote totale de in jur de 3,00, mize de 10 lei. Ultimele doua pariuri vor fi live, unul pe tenis, unul pe baschet. La baschet, merg bineinteles pe numarul de puncte( din nou, un pariu pe care am mai jucat si care a iesit) si... castig! 10 lei miza, 25 de lei castig, merg si la tenis live, unde mizez pe o rasturnare de scor, alegere inspirata, care imi mai aduce 26 de lei cu 11 lei miza.

E vremea sa incep sa caut si rezultatele finale ale pariurilor combinate de dimineata, acestea dovedindu-se insa mai degraba o dezamagire. Ambele pariuri pe voleiul pe plaja esueaza, iar pariul pe numarul de game-uri se dovedeste o gluma, ambele mele pronosticuri fiind total neinspirate. Noroc cu pariul pe rezultate finale la tenis, care ma ajuta sa termin ziua pe plus... Un plus destul de timid, dar totusi un plus, care ma face sa sper ca ultima zi va pune cireasa pe tort si imi va aduce castigurile pe care le speram.

Bilant ziua 9:

6 pariuri, 3 castigate, 3 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

197 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 212,11 lei. Verdict: profit 15,11 lei.