Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri combinate - A opta zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 8

5 iulie si ma pregatesc sa intru pe ultima suta de metri a jurnalului de pariuri Unibet. Inca trei zile si aventura mea in universul pariurilor sportive avea sa se incheie, asa ca m-am hotarat sa apas pedala de acceleratie si sa fortez putin nota pentru a ma asigura ca voi ajunge acolo unde imi doream, adica la dublarea sumei cu care am intrat in aceasta ''afacere''.

Cu lectiile facute din zilele precedente, nu bag in seama puzderia de amicale disponibile si ma axez doar pe meciuri oficiale. Nu imi doresc totusi nici sa intru in rutina, asa ca primul pariu al zilei este unul combinat pe fotbalul feminin. Trec rapid la pariuri live, acolo unde plasez doua pariuri pe un meci de tenis cam obscur.

Unul da, unul ba, 20 de lei pariati, 21 de lei scosi si ce-am avut si ce-am pierdut... Merg mai departe tot pe tenis live, dar schimb meciul pe unul mult mai cunoscut mie, cu Sorana Carstea in prim plan. Alte doua pariuri, 21 de lei mizati, din nou unul castigat si unul pierdut, dar de data aceasta 27 de lei castigati. Usurel, usurel, incepe sa devina o zi profitabila...

Merg putin si pe la baschet, acolo unde pariez pe totalul de puncte, dar ratez si pierd 7 lei. Nu-i nimic insa, pentru ca meciuri de tenis sunt din plin si incerc un pariu pe o cota mai mica cu o miza mai mare. 20 de lei plasati, 33 castigati si ziua devine din nou una frumoasa. Gresesc insa la urmatorul pariu, tot pe tenis si pierd 13 lei ca un fraier, adica fix cat castigasem la pariul precedent.

La capitolul investitii bune, pe de alta parte, reusesc sa fiu extrem de inspirat la ciclism in Turul Frantei( bine, recunosc, am avut si noroc ca habar n-am de sporturi de-astea) si sunt din nou pe profit. Ultimul pariu al zilei va fi tot pe tenis, dar sunt din nou neinspirat si imi anulez castigurile de mai devreme.

Singurul pariu combinat al zilei la Unibet este pierdut destul de urat( se marcheaza mult in fotbalul feminin, cine s-ar fi asteptat?) si ziua a opta a jurnalului meu se incheie nedecis, ca sa spun asa, deciziile bune si inspirate fiind mereu contrabalansate de alte deciziii total neinspirate. Ei, e si maine o zi si poate ca Zeita Fortuna isi va intoarce mai clar fata spre mine si nu-mi va mai arata doar profilul, asa cum a facut-o in aceasta a opta zi.

Bilant ziua 8:

10 pariuri plasate, 4 castigate, 6 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

199,97 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 197 de lei. Verdict: deficit 2,97 de lei.