Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Unibet - A patra zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 4

Cum, necum s-a facut si vineri 1 iulie si am ajuns aproape de jumatatea jurnalului meu de pariuri Unibet. Trei zile de senzatie pana acum, in care nu numai ca am castigat in stil mare, dar m-am si distrat de minune si am invatat o gramada de lucruri noi.

Dar sa uitam trecutul si sa ne concentram pe prezent si viitor. Ca de obicei, incep ziua de pariuri dis-de-dimineata cu doua combinatii pe semifinalele de baieti de la Wimbledon. Ambele la risc, cote mari, pe numarul de game-uri jucat in primul set si pe numarul de seturi care se va juca in meci. Mize de 7 si 10 lei, castiguri potentiale de aproximativ 50 de lei si intr-o parte, si in alta.

Pentru ca am prins aripi, pentru ca sunt norocos, dar si pentru ca am promis ca voi incerca si lucruri care mai de care mai excentrice, dupa-amiaza ma hotarasc sa plasez o combinatie si pe golf. Aici am de ales intre dueluri dintre doi jucatori si, dupa putina documentare sumara, ma opresc la doi baieti cu cote frumusele, de vreo 1,80 si 2,30.

Vine randul si pariurilor live, fara de care nu se poate si merg tot pe tenis, dar si pe volei, ca tot imi mersese bine cu o zi inainte. Dar pe cat de bine imi mersese in primele trei zile, pe atat de rau urma sa-mi mearga in aceasta a patra zi. Cele doua bilete de dimineata de la tenis au fost spulberate rapid, dupa care alegerile de la pariurile live au fost care mai de care mai neinspirate.

3,15, 4,80, 3,50 si 3,25 au fost cotele care mi-au adus patru infrangeri usturatoare, pe numar de game-uri la tenis, pe castigatorul unuia dintre seturi la tenis, dar si pe posibilitatea de a exista un set decisiv la volei( paradoxal, la un meci in care se infruntau doua echipe care imi adusesera bani cu o zi inainte pe acelasi tip de pariu).

Mi-e teama deja sa ma uit la soldul contului meu de pariuri, zgaltait serios de alegerile mele neinspirate, de excentricitatile inutile si de cotele mult prea mari pe care am mizat. Cu toate acestea, norocul din primele zile nu ma abandoneaza definitiv si noaptea tarziu primesc validarea pariului pe golf.

Minune, nu alta, si cu un amarat de pariu aproape ca-mi salvez o zi intreaga de esecuri. 41 de lei castigati cu o miza de zece lei si sa speram ca ce a fost mai rau a trecut si ca nu o sa mai fiu lovit de ghinioanele de care am fost lovit in aceasta zi aproape blestemata.

Bilant ziua 4:

7 pariuri, 1 castigat, 6 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

Buget la sfarsitul zilei: 240,95 de lei. Verdict: deficit 25,93 de lei.