Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Unibet - A doua zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 2

29 iunie, dimineata devreme( de data asta pe bune) si ma pregatesc sa incep a doua zi din aventura mea in lumea pariurilor Unibet. Dupa o prima zi cel putin fasta( un profit de 40 de lei nu e de ici, de colo), moralul e ridicat, sperantele sunt mari si elanul e la cote inalte.

Noua pariuri am plasat in prima zi, dintre care doua nu se finalizasera inca si, cum sunt adeptul filozofiei conform careia daca un lucru merge, nu trebuie schimbat, ma hotarasc sa aplic lucrurile pe care le-am invatat cu o zi inainte si sa nu schimb doar de dragul de a schimba.

Pariuri alese

Ziua incepe totusi cu o zi proasta, unul din pariurile in asteptare fiind pierdut. Ma hotarasc sa plasez asadar aceleasi combinatii de doua evenimente care au fost atat de profitabile in prima zi, si merg pe patru astfel de combinatii, una pe tenis( Wimbledonu' sa traiasca!) si trei pe fotbal, din campionatul Japoniei( mi-a soptit mie o pasarea ca e un campionat pe care se castiga serios).

La tenis aleg doua pronosticuri simple, pe victorie, pe doua meciuri de dublu, la fotbal aleg sa merg tot pe lucruri simple pe doua bilete, iar pe al treilea merg pe doua pariuri la numar de goluri( sub 2,5) si o sansa dubla la final. Iau o pauza, dupa care revin la calculator pe la pranz si, in timp ce arunc si un ochi pe modul in care merg lucrurile in Japonia( si nu merg deloc rau), ma hotarasc sa mai pariez cate ceva.

Live tenis sa fie, ca e palpitant si poate imi mai trece plictiseala... Numar total de gameuri, peste, miza 10 lei, cota 3,85... castigator! Castigatorul unuia din seturi, miza 10 lei, cota 3,80... pierzator! Numar total de game-uri intr-un alt set din alt meci, sub, miza 3 lei, cota 9( deh, mi-au sclipit ochii dupa ea, trebuia sa incerc)... pierzator! Inca un total game-uri, peste, miza 10 lei, cota 3,55... pierzator! Stop joc, hai sa ne linistim, mai plasam o combinatie si asteptam si alte rezultate ca sa nu iesim aiurea in pierdere.

Iar risc si bag 5 lei pe doua meciuri cu cota combinata de 7,30 siiii... nimic surprinzator, iar pierd! Totusi, lucrurile nu sunt atat de rele, avand in vedere ca din cele patru combinatii de dimineata, imi ies trei, cea de pe tenis si doua din fotbal( Arigato, Japan!), plus ca imi mai iese si combinatia care imi ramasese de cu o zi inainte... Si ce sa vezi, a doua zi pe plus! Eu-2, Unibet-0!

Bilant ziua 4:

9 pariuri plasate( +2 din prima zi), 4 castigatoare( +1), 5 pierdute

Buget la inceputul zilei:

170 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 238,92 de lei. Verdict: profit 68,92 de lei.