Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Unibet - A zecea zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 10

Va vine sau nu sa credeti( mie unul nu-mi vine sa cred), am ajuns si in ultima zi a jurnalului de pariuri Unibet, iar finantele, nu numai ca sunt inca destul de integre, dar sunt si la o cifra destul de apropiata de cea pe care mi-o fixasem ca obiectiv la capatul celor zece zile, adica 260 de lei.

Pentru ultima zi, asadar, fiind si cea mai importanta dintre toate, mi-am pregatit o tactica mai lipsita de riscuri( daca poate sa existe asa ceva), o tactica cu mai putine pariuri de pana acum, dar cu pariuri mai atente si mai bine gandite. In aceasta nota, am inceput ziua cu doua combinatii obisnuite pentru stilul meu de pariere, o combinatie pe tenis si una pe fotbal.

Trei meciuri din tenis cu cote de 1,25-1,62 si trei meciuri de fotbal oficiale( !!!) din calificarile Europa League, cu cote de 1,20-1,60. 10 lei si 12 lei mize, castiguri potentiale de aproximativ 30 de lei. Gata cu combinatiile si cu pariurile pe rezultate finale si m-am hotarat ca restul pariurilor zilei sa mearga pe evenimente live.

Primul care mi-a atras atentia a fost un meci de snooker, eu fiind un mare fan al acestui sport, un meci mai putin important, pe care m-am hotarat sa-l urmaresc cu atentie. Neinspiratia insa m-a lovit, alegand o cota de 2,10, cu riscuri destul de mari si am pierdut deja primii zece lei ai zilei. Nu-i nimic, mergem mai departe la ce ne pricepem mai bine, si anume tenis live, acolo unde ma hotarasc sa pariez mai multi bani pe mai putine riscuri.

20 de lei, cota de 1,75 si castig usor de 35 de lei. Revin la ''masa'' de pariuri mai pe seara, cand combinatiile de dimineata erau inca in aer, dar neterminate si imi aleg ultimul pariu al zilei, tot tenis si tot live. Din nou numar de game-uri in set, cota de 2,25, miza de 15 lei si.... castig de 33 de lei.

Combinatia de la fotbal de dimineata iese fara mari probleme, in timp ce combinatia de la tenis sta intr-un singur meci. Un meci dramatic, care merge in setul decisiv si care are o gramada de rasturnari de scor, pana cand... nu iese asa cum mi-am dorit. Cu toate acestea, ultima zi de pariuri se dovedeste un mare succes si, in ciuda faptului ca nu am ajuns la suma de 260 de lei pe care mi-o propusesem, am ajuns extrem de aproape, ceea ce inseamna ca in zilele care urmeaza o sa fac si prima retragere de la o casa de pariuri online, retragere in valoare de 200 de lei( sa mai ramana un maruntis, ca poate il inmultesc...).

Multumesc Unibet pentru zece zile frumoase de pariere, zece zile in care am invatat multe, in care m-am distrat foarte mult si in care am castigat si niste bani! Si va multumesc si voua care ati urmarit acest jurnal de pariuri si sper ca ati reusit sa invatati si voi ceva util alaturi de mine!

Bilant ziua 10:

5 pariuri plasate, 3 castigate, 2 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

212,11 lei. Buget la sfarsitul zilei: 248,63 de lei. Verdict: profit 36,52 de lei.