Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Unibet - A sasea zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 6

Cu gandul la un proverb binecunoscut, care spune ca nu exista niciodata doi fara trei, am intrat in ziua a sasea de pariuri la Unibet, zi care urma dupa doua zile extrem de nereusite. Cu toate acestea, lucrurile de-abia incepeau sa se inrautateasca pentru mine, seara de duminica 3 iulie urmand sa ma gaseasca cu cea mai mare pierdere inregistrata de pana acum.

Dar s-o luam pas cu pas si sa vedem cum a inceput totul. Pai a inceput de la trei pariuri combinate, doua plasate pe meciuri de fotbal din Japonia si unul pe cursa de Moto GP. Mize de 10 lei si 6 lei pe Japonia si 10 lei pe Moto GP, cote totale de in jur de 3-4. Acestea nu au fost marile greseli ale zilei, pariurile pe finala de baieti de la Wimbledon incadrandu-se aici.

Astfel, m-am hotarat sa plasez doua pariuri single pe speciale la meciul Nadal-Djokovic si mi-am ales durata totala a meciului si numarul de duble greseli din meci. 20 de lei miza pe fiecare dintre pariuri si doar cateva ore mai tarziu dezastru, in conditiile in care la ambele pariuri am fost extrem de departe de a castiga.

Cursa de Moto GP a fost si ea un fiasco, una din cele doua alegeri pentru cap la cap dovedindu-se o gafa monumentala. Cele doua bilete din Japonia pareau sa ma aduca pe calea cea buna, unul iesind si aducandu-mi un castig de 30 de lei, iar celalalt cazand la limita.

Dar cum nu-mi place sa ma recunosc invins nici cand intreaga conjunctura e extrem de nefericita, am ales sa mai plasez doua pariuri, live de data aceasta, pe acelasi blestemat meci de tenis si pe un meci de hochei pe iarba( asta pentru ca avusesem noroc cu cateva zile inainte pe un astfel de meci).

Din nou, alegeri extrem de neinspirate si inca 20 de lei dusi pe apa sambetei din cauza ca nu am fost suficient de atent, ca nu am calculat si nu am gandit foarte bine pariurile si din cauza ca m-am grabit sa prind cotele alea ''foarte bune'' fara sa ma gandesc la riscuri cum trebuia.

Nu exista doi fara trei si era astfel logic ca dupa doua zile slabe va veni una si mai slaba. Dar nu o sa las capul jos, in conditiile in care mai am inca patru zile de pariuri, iar bilantul general de pana acum imi este inca favorabil.

Bilant ziua 6:

7 pariuri plasate, 1 castigat, 6 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

226,09 lei. Buget la sfarsitul zilei: 170 de lei. Verdict: deficit 56,09 lei.