Site-uri utile pentru pariori


1XBit bonus 1BTC

Portofel electronic pentru extrageri si depuneri rapide in maxima siguranta.

Bonus Unibet

Pariuri Unibet - A treia zi de pariuri

Jurnal pariuri Unibet. Ziua 3

Joi 30 iunie 2011 si ziua a treia de pariuri la Unibet ma prinde intr-o dispozitie excelenta, dupa doua zile in care totul a mers struna, banii au curs, distractia a fost la cote inalte si am si invatat cateva lucrusoare despre pariuri. Dar cum am hotarat din capul locului ca nu o sa ma las purtat de avant in aceste zece zile de pariere si ca o sa raman concentrat pana la capat, incep ziua cu calm si cu cateva pariuri calculate (sau cel putin asa credeam eu).

Incerc in acelasi timp sa variez atat tipurile de pariuri, cat si sporturile pe care pariez, asa ca aleg patru combinatii cel putin interesante. O combinatie de trei meciuri din baschet feminin, de la Campionatul European, o combinatie de doua meciuri de fotbal juniori si doua combinatii de tenis de la Wimbledon.

La baschet, ma ghidez dupa ultimele rezultate si dupa alte cateva analize cam superficiale, la fotbal la juniori cam acelasi lucru, in timp ce la tenis ma bazez pe cunostintele si pe pasiunea mea pentru sport. Tipurile de pariuri, cum spuneam, sunt mai deosebite, mai ales la tenis, acolo unde aleg sa merg la o combinatie pe numar de game-uri in meci si la o combinatie pe numarul de minute cat vor dura cele doua meciuri importante din ziua respectiva (da, Unibetu' are si asemenea pariuri...).

Ca de obicei, aleg sa ma opresc pentru moment aici (nu e bine sa imprastii prea multi bani dintr-o data) si revin la ''masa'' pe seara. Vestile nu sunt deloc favorabile, meciurile de baschet fiind un fiasco total (trei meciuri, toate pierdute), in timp ce la tenis am unul din doua, cel cu durata meciurilor fiind pierdut intr-un stil pentru care nu am cuvinte. Mai concret, am pariat ca un meci va dura peste 105 minute si a duraaaaaat... 104, normal! Pariul castigat de la tenis ma face insa sa nu disper, miza de 10 lei aducandu-mi un castig frumusel de 35 de lei.

Pentru pariurile de seara, aleg sa-mi fac putin de cap si sa-mi incerc norocul pur la pariuri live pe doua sporturi pe care nu am mai jucat pana acum, volei masculin si hochei pe iarba feminin. Nu radeti, ca s-ar putea sa va muscati apoi limba cand veti afla ca ambele pariuri au fost... castigate. 15 lei la volei pe pariul conform caruia va exista un set decisiv (inspiratie curata) si 12 lei la hochei pe iarba pe victoria Olandei in fata Argentinei (asta pentru ca-mi aminteam niste Jocuri Olimpice din copilarie cand au castigat olandezele ceva important).

Castiguri de 55 de lei aici si conteaza mai putin ca pariul de la fotbal juniori a fost pierdut la limita (bine, si din cauza ca nu m-am documentat prea bine). Conteaza mai putin, cum spuneam, pentru ca, va vine sau nu sa credeti, inchei a treia zi consecutiva din trei posibile pe plus.

Bilant ziua 3:

6 pariuri, 3 castigatoare, 3 pierdute.

Buget la inceputul zilei:

238,92 de lei. Buget la sfarsitul zilei: 266,88 de lei. Verdict: profit 27,96 de lei.