Cote pariuri: Dulgheru, Gallovits si Cadantu in primul tur al turneului de tenis de la Acapulco

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

A devenit deja o obisnuinta sa vorbim de numarul de jucatoare de tenis din Romania care iau cu asalt turneele WTA din intreaga lume in fiecare saptamana, asa ca nu o sa mai discutam acum despre ascensiunea extraordinara a acestui sport la noi in ultima vreme.

In schimb, o sa intram direct in subiect si o sa prefatam pe scurt meciurile din primul tur al turneului WTA de la Acapulco ale Alexandrei Dulgheru, Edinei Gallovits-Hall si Alexandrei Cadantu.

1. Dulgheru – Rybarikova

In varsta de aproape 23 de ani, Alexandra Dulgheru este o jucatoare foarte imprevizibila, capabila sa invinga pe oricine intr-o zi buna, dar si sa piarda impotriva unor jucatoare extrem de modeste atunci cand nu este in forma.

Astazi, adversara Alexandrei nu va fi nici una extrem de redutabila, dar nici foarte modesta, slovaca Rybarikova fiind a 95-a jucatoare a lumii si fosta numar 40 in 2009. Dulgheru este favorita, conform cotelor oferite de Gamebookers, avand 1,45 la victorie, fata de 2,50, atat cat are Rybarikova.

2. Gallovits – Greta Arn

Edina Gallovits-Hall a ajuns pe tablou la Acapulco dupa ce a trecut de calificari si porneste ca outsidera in fata unguroaicei Greta Arn. Aceasta este clasata cu aproape 40 de pozitii inaintea Edinei in ierarhia mondiala, dar vine dupa o infrangere in fata unei alte romance saptamana trecuta, Alexandra Cadantu.

Cotele de la Gamebookers ale celor doua jucatoare sunt destul de apropiate, Arn avand 1,63 la victorie, in vreme ce Gallovits are 2,10.

3. Cadantu – Krajicek

Complet necunoscuta in tenisul mondial pana saptamana trecuta, Alexandra Cadantu a facut senzatie la Monterrey, acolo unde a ajuns pana in finala. Acum este pe 82 in ierarhia WTA si este favorita la victorie in fata olandezei Krajicek, chiar daca aceasta din urma este a 72-a jucatoare a lumii.

Krajicek revine in circuit dupa aproape o luna si jumatate de pauza, iar acest lucru ar putea-o ajuta pe Alexandra Cadantu, cea care este, asa cum se spune in argoul fotbalistic, ”in bulan”. 1,75 este cota la victorie la Gamebookers oferita jucatoarei noastre, in vreme ce olandeza beneficiaza de un 1,95.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.