Pariuri handbal: Oltchim – Gyor, in turul semifinalelor Champions League

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Dupa o prima faza a grupelor impecabila si o faza a doua putin mai schiopatata, dar oricum depasita fara mari emotii, pe ”galacticele” de Romania le asteapta primul mare examen de maturitate din acest an.

Elevele lui Radu Voina vor da piept cu Gyor, considerata de majoritatea expertilor in handbal marea favorita la cucerirea trofeului Champions League in acest an. Primu meci va avea loc duminica 1 aprilie (nu, nu e pacaleala) la Ramnicu-Valcea si va fi prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

Analiza meci

Asa cum am spus, Gyor-ul este marea favorita la cucerirea trofeului, lotul unguroaicelor fiind unul fenomenal. Numai daca pronuntam numele Heidi Loke, Anita Gorbicz, Eduarda Amorim, Andrea Lekic, Aniko Kovacsics, Jovanka Radicevic sau Katrine Lunde Haraldsen ne ia cu ameteli, iar daca il adaugam in ecuatie si pe antrenorul Karl Erik Bohn, castigator al Ligii Campionilor anul trecut, vom avea o idee despre cati bani s-au cheltuit in Ungaria in ultimii ani.

Echipa sponsorizata de Audi a castigat atat grupa preliminara, cat si cea semifinala, dar in ambele faze ale competitiei, unguroaicele au avut probleme. In prima faza, Gyor a pierdut cu Randers si cu Hypo, in vreme ce in cea de-a doua Loke si compania au bifat o remiza cu Itxako si o infrangere cu Larvik.

Putem asadar spune ca Gyor nu este invincibila, in vreme ce Valcea poate sa invinga pe oricine. De altfel, despre Oltchim nu o sa vorbesc foarte mult, pentru ca deja toti iubitorii sportului din Romania stiu punctele forte si slabe ale echipe oltene.

Cote pariuri

Bookmakerii Unibet prevad un meci echilibrat duminica, iar sansele la victorie sunt impartite. Oltchimul pare a avea un mic avantaj (suporterii fanatici, bineinteles) si beneficiaza de o cota de 2,00 pentru o izbanda, in vreme ce oaspetele din aceasta saptamana au o cota de 2,10 la victorie.

La capitolul pariuri speciale, cei de la Unibet nu sunt foarte generosi, dar chiar si asa puteti gasi ceva pe placul vostru. De exemplu, puteti miza pe rezultat dublu, cu victorie sau egal de partea noastra (cota 1,64) sau pe victoria romancelor fara rezultat egal luat in considerare (cota 1,78).

Oricum ar fi, trebuie sa fim alaturi de Oltchim duminica, de la ora 19:00, handbalistele de la Valcea fiind in acest moment cele mai valoroase reprezentante ale unui sport de echipa de la noi. Hai, Romania, hai, Oltchim!

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.