Barcelona – Valencia si Real Madrid – Granada in Primera Division

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Barcelona conduce in campionatul Spaniei dupa doua etape, gratie victoriei clare, la scor de acasa cu Socedad (5-1). Are 6 puncte si golaverajul 7-2.
Pe Real Madrid o gasim abia pe locul 14 ! Firesc, daca vedem ca inca nu a castigat nimic. A facut doar un 1-1 acasa, in prima etapa, cu Valencia, iar la Getafe a pierdut surprinzator, 1-2.
Duminica Valencia joaca la Barcelona. Barca este mare favorita, dar oaspetii sunt o nuca foarte tare. Oricum, un meci-spectacol!
Real are chiar un meci usor, cu Granada, care nu a castigat (nici ea..) nimic, in ultimul meci a facut un 1-1 acasa cu Sevilla.
Dar poate ca trebuia sa incepem cu Supercupa Spanie, returul de pe Bernabeu. Real Spanie, returul de pe Bernabeu. Real a castigat trofeul, dupa victoria cu Barcelona cu 2-1 (goluri Higuain si Cristiano Ronaldo – Messi). Real avea 2-0 in minutul 19 iar trofeul a ramas la Madrid.
Inca o duminica seara cu un duel indirect Real – Barcelona.
Ramane sa vedem, in transmisiile directe de pe Digi Sport 2 partidele Real Madrid – Granada se joaca de la ora 20:50 si Barcelona – Valencia de la ora 22:30.

Puteti sa pariati pe aceste meciuri la Gamebookers, site-ul de pariuri online.
Iata care sunt cotele oferite pentru aceste meciuri:
Real Madrid – Granada
1 – 1.10
x – 9.50
2 – 18.00
Barcelona – Valencia
1 – 1.24
x – 6.50
2 – 11.00
Va dorim mult succes !

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.