Pariuri curse caini – despre un pariu virtual rapid

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Daca vrei sa castigi bani din pariuri iar rezultatul sa il obtii imediat atunci pariurile curse caini sunt exact ceea ce cauti.

Astfel de curse ruleaza pe ecranele special amenajate in cadrul agentiei de pariuri offline o data la 5 minute. In primele 4 minute sunt prezentate cotele dupa care te poti orienta pentru pariuri curse caini. Vei putea paria pana sa inceapa cursa propriu zisa. Ea dureaza aproximativ 40 secunde iar cainii sunt numerotati de la 1 la 6 sau de la 1 la 8. Poti alege sa pariezi pe o singura cursa sau pe mai multe. Poti obtine informatii despre pariuri curse caini la sectiunea special dedicata acestor tipuri de pariuri.

In ceea ce priveste tipurile de pariuri pe care le poti plasa acestea sunt de mai multe feluri. Poti opta sa pariezi pe cainele care crezi ca va iesi castigator iar acest tip de pariu numindu-se pariu simplu sau poti paria pe doi caini si anume cei care vor iesi pe primele doua locuri sau ordinea acestora la linia de sosire. Pariurile curse caini pot fi si combinate in diferite moduri astfel nu ai cum sa te plictisesti. Avand atatea posibilitati poti opta pentru tipul de pariu care ti se potriveste si cu care crezi ca ai cele mai multe sanse de castig. Daca doresti sa plasezi mai multe pariuri curse caini atunci nu esti obligat sa alegi acelasi tip de fiecare data. Te poti juca cu toate variantele pe care le ai la dispozitie.

Suma minima pe care poti paria este de 2 lei iar cea maxima este de 100 lei. Daca esti fericitul castigator al pariului trebuie sa stii ca iti poti ridica banii doar de la agentia la care ai plasat pariul si in termen de cincisprezece zile de la data pariului sau imediat dupa terminarea cursei. Rezultatele pentru fiecare cursa sunt afisate imediat dupa terminarea acesteia.

Pariurile curse caini pot reprezenta un castiga simplu si rapid. Alege sa castigi bani o data la 5 minute!

Si la casele de pariuri online gasesti tipul acesta de pariuri, pe linga pariurile pe cursele de caini traditionale – care sunt mai mult de ogari si se desfasoara in Irlanda sau Anglia. De exemplu la Bet365 gasesti acest tip de pariuri curse caini sub numele de pariuri virtuale si gasesti o partida la fiecare 5 minute.

Incepe acum si pune pariuri curse caini cu bonusul de 200 de RON pentru primul depozit.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Minorii nu au voie sa parieze Ca orice alta activitate care implica o suma de bani si care ar putea deveni, pana la urma, un viciu, minorii nu au voie sa parieze. Din pacate, cativa dintre ei reusesc, intr-un fel […]
  • De ce nu alege toata lumea sa parieze online? In Romania pariurile online au aparut acum mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, mai sunt persoane, chiar mai multe decat ne asteptam, care prefera pariurile off-line. Si asta din mai […]

Comentariile sunt inchise.