Pariuri combinate – Sfaturi, avantaje, optiuni

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Fie ca esti un parior cu experienta sau unul aflat abia la inceput este foarte important sa stii sa definesti fiecare tip de pariu. Daca ai foarte bine clarificate notiunile atunci vei putea plasa pariuri intr-un model intelgent care sa iti aduca satisfactia deplina. Casele de pariuri prezinta mai multe tipuri de pariuri pentru a putea sa vina in intampinarea nevoilor fiecarui parior. Exista numeroase evenimente pe care poti paria si aceeasi diversitate o vei intalni si in ceea ce priveste oferta de pariuri a fiecare case.

Despre pariuri combinate pe larg

pariuri-combinateDaca un pariu single in care pariezi pe un singur eveniment este usor de efectuat, atunci cand vine vorba despre pariuri combina lucrurile stau un pic diferit. Dupa cum probabil iti imaginezi pariuri combinate se refera la a plasa mai multe pariuri pe un singur bilet. Deci poti alege mai multe evenimente pe care sa pariezi in acelasi timp sa trebuie sa fii atent la numarul maxim de evenimente pe care le poti combinat. Acest numar variaza in functie de casa de pariuri. De exemplu pentru bet365 numarul maxim de evenimente pentru pariuri combinate este de 14. Astfel tu poti alege de la doua pana la 14 evenimente pe un singur bilet.

Pentru ca biletul tau sa fie castigator trebuie sa iti iasa toate evenimentele pariate. Astfel ca daca tu pariezi pe 10 evenimente si unul se dovedeste a fi necastigator atunci tot biletul este necastigator. Daca insa toate evenimentele pariate sunt bune atunci miza se va inmulti cu cota finala. Castigul va fi mai mare decat daca ai fi pariat single pe fiecare meci in parte. Pariuri combinate prezinta un risc mai mare cu cat creste numarul de evenimente de pe bilet. Ceea ce este esential sa faci este sa plasezi numai pariuri cu care ai sanse mari de castig. Astfel ca este bine sa studiezi un pic inainte echipele sau jucatorii pe care intentionezi sa plasezi pariuri combinate.

Incepe acum si incearca pariuri combinate cu bonusul de 200 de RON la bet365 pentru primul depozit.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.