Handicap pariuri – informatii si sfaturi necesare

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Inainte de a te apuca sa plasezi pariuri trebie sa ai cat mai multe informatii despre pariurile disponibile la fiecare casa de pariuri. Atat in mediul online cat si la agentiile de pariuri autohtone sunt disponibile handicap pariuri.

Ce sunt handicap pariuri mai exact? Sunt acele pariuri in care una dintre echipele ce se vor duela in evenimentul sportiv urmarit de tine va porni cu un avantaj. Acest lucru de obicei i se acorda echipei mai slab cotate. Astfel ca daca la agentia Unibet Steaua este favorita in meciul cu Pandurii Tg Jiu atunci poti plasa handicap pariuri de mai multe tipuri. Practic meciul incepe cu un scor de 1-0 pentru Pandurii Tg Jiu.

Handicap pariuri – informatii necesare

handicap pariuriExista mai multe variante de handicap pariuri.

1. Poti plasa pariuri de genul celor cu handicap European. Asta inseamna ca avantajul va fi de un punct intreg. Handicap pariuri europene sunt disponibile la orice agentie de pariuri pe care o poti intalni in cale. Daca vei plasa handicap pariuri:

  • 1 inseamna ca echipa favorita va castiga la cel putin 2 goluri diferenta.
  • X este pentru handicap pariuri in situatia in care echipa favorita va castiga la exact 1 gol diferenta
  • 2 este pentru castigul echipei mai slab cotate sau remiza.

2. Handicapul Asiatic este de mai multe feluri si are mai multe subcategorii. In cazul handicap pariuri asiatice avantajul nu este neaparat de un punct intreg ci poate fi si de diviziuni ale acestuia ca jumatate de punct sau chiar sfert de punct.

Handicap pariuri reprezinta o modalitate a caselor de pariuri de a echilibra balanta pariurilor la o cota care sa se apropie de cota 2.00. Oferirea acestui avantaj echipei mai slab cotate variaza in functie de evolutia jucatorilor in ultimele sezoane, de locul clasat in campionate sau de accidentari recente ale jucatorilor. Toti acesti factori pot influenta lumea pariurilor iar handicap pariuri se nasc din aceasta continua schimbare a evenimentelor.

Incepe acum si incearca-ti sansele la handicap pariuri cu cel mai mare bonus: 200 de RON la bet365 pentru primul depozit.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum se joaca la pariuri sportive – cateva strategii Lumea pariurilor sportive atrage cat mai multi adepti datorita adrenalinei pe care o ofera. Foarte multi iubitori ai sportului doresc sa devina pariori profesionisti si sa obtina […]
  • Tipuri pariuri hochei pe gheata Hocheiul pe gheata sufera la capitolul rezultate in ceea ce priveste echipa nationala. Echipele de club putem spune ca incep a se descurca putin mai bine. Celor ce doresc insa sa stie […]

Comentariile sunt inchise.