Pariuri 1X2 – cele mai populare din Romania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pentru cei care sunt abia la inceputul drumului in lumea pariurilor sportive vom explica ce inseamna sa plasezi pariuri 1X2, desi pentru cei care au prins si Pronosportul aceasta era singura varianta acceptata la joc. Din multitudinea de pariuri care exista in prezent, noi am ales sa va detaliem cele mai simple dar si cele mai des folosite tipuri de pariuri. Pariuri 1X2 se incadreaza in categoria pariurilor sportive deoarece mizeaza pe un singur eveniment sportiv. Insa in acelasi timp se ia in calcul doar scorul final. Astfel ca daca, atunci cand te decizi sa plasezi un pariu:

  • cifra 1 inseamna ca plasezi pariu pe victoria echipei gazda.
  • cifra 2 inseamna exact opusul adica victoria celor care se afla in deplasare, a oaspetilor.
  • varianta X rezultatul pentru care plasezi acest pariuri este fie egal fie o remiza.

Pariuri 1X2 sunt cele mai populare

pariuri 1X2Dupa cum poti observa, plasand acest tip de pariu sansa de a castiga este foarte mare. Mizand pe un singur eveniment sportiv te poti baza pe cunostintele tale in materie de sport. Daca esti un microbist infocat atunci cu siguranta stii foarte multe despre o anumita echipa, despre campionate si despre evolutia multor cluburi din tara si din strainatate. Iti va fi usor sa preconizezi un rezultat care va fi cel mai probabil si cel adevarat.  Astfel ca pariuri 1X2 iti ofera sansa sa iti utilizezi cunostintele spre folosul tau.

Pentru a avea sanse duble, asa cum sugereaza si tipul de pariuri cu acest nume, poti folosi o alta varianta de pariuri 1X2. In cadrul acestora, vei plasa pariuri pe doua rezultate facand diverse combinatii. O varianta de 1X2 este sa alegi 1X adica victoria gazdelor, egal sau remiza. Pentru varianta 12 inseamna fie victoria gazdelor fie a oaspetilor iar pentru varianta X2 inseamna victoria oaspetilor, egal sau remiza. Cu acest tip de pariuri 1X2 ai sanse duble de a castiga pariul plasat. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi evenimentul sportiv pe care doresti sa pariezi.

Incepe acum si incearca-ti pariurile 1X2 pentru pariuri cu cel mai mare bonus: 200 de RON la bet365 pentru primul depozit.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.