Pariuri combo live si pre-meci la Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Nu vă place să plasați pariuri combo la pariuri sportive? Dar pariuri combo live? Acum le puteti mixa într-un singur pariu la Unibet!!

Acum la Unibet este posibil să combinați pariuri pre-meci și pariuri live într-un singur pariu! De acum înainte, alegerile dvs. de pariuri devin pur și simplu nelimitate, cu posibilitatea de a combina orice pariu, oricând și oricum vreți să o faceți.

Să presupunem că există un meci din Liga 1 live in direct și doriți să pariați pe acel meci, combinat cu alte meciuri de mai târziu – acum posibilitățile sunt nelimitate!
Combo-urile Live și pre-meci pot fi plasate pe toate platformele de la Unibet: PC, mobil și tablete.
pariuri combo live la Unibet

Ce înseamnă Pariuri combo live?

La un meci cu pariuri în direct de la Unibet poți să combini în mod uzual două sau mai multe pariuri pe un singur bilet – de unde și numele de pariuri combo sau combi – prescutarea de la pariuri combinate.

Majoritatea caselor de pariuri limitează aceste pariuri combo doar la un singur meci si la un mai multe tipuri de pariuri, dar acum Unibet vine cu o nouă propunere – aceea ce combinare a pariurilor combo live cu cele de dinainte de meci.

Deci să zicem că avem un meci Steaua – Dinamo sâmbătă și unul Chelsea-Liverpool duminică. Prin noua facilitate poți combina un pariu pus pe cota 1 în zona de pariuri live în cursul meciului Steaua-Dinamo (de ex. în minutul 65) cu un pariu de 1×2 (sau orice alt tip) pentru meciul de duminică – in cazul nostru Chelsea – Liverpool.

Cazul de pariuri combo live este mai interesant când o echipă pleacă cu o cotă inițială mică, dar care se poate mări pe parcursul desfășurării partidei, dacă scorul se menține 0-0 o perioadă mai mare de timp decât cea anticipată – astfel poți avea acces și la o cotă bună la un meci live pe care să o combini cu o cotă deja pregătită de tine.

Încearcă și tu noua funcție de la Unibet cu un bonus de 150 de RON pentru noii inscriși o dată cu noul sezon Liga 1 2014/2015!

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotiile casei de pariuri Unibet In cele ce urmeaza, o sa va prezentam promotiile casei de pariuri Unibet, care nu sunt deloc putine. Unibet va vine in intampinare cu un pariu fara risc de 50% pana la 150 RON […]
  • Avantaje pariuri mobil         In ultima vreme, tot mai multe case de pariuri pun la dispozitie clientilor sai si varianta pentru mobil. Multa lume este insa reticenta cand […]

Comentariile sunt inchise.