Depunere Skrill – cea mai avantajoasa alegere la pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

depunere SkrillSkrill (vechiul Moneybookers) este un portofel virtual, care are mare cautare in randul pariorilor, si nu numai, din Romania. Dintre cele cateva portofele virtuale, acesta ni se pare cel mai avantajos. Procesul de inregistrare pentru Skrill este unul foarte simplu, pe care vi-l vom explica in cele ce urmeaza.

 

Accesati site-ul cu ajutorul acestui link Skrill si apasati  butonul „Inscrie-te ” si  completati in casutele libere datele personale. Din acest moment aveti un cont Skrill deschis cu anumite limitari pana ce vor fi verificate datele dumneavoastra.

Veti putetea solicita un card Skrill de tip Masercard, pe care il veti primi la adresa dumneavoastra, card ce se poate utiliza atat la cumparaturi, in magazin (comision 0%), cat si pentru pariere, la depunerea sau retragerea banilor de la casele de pariuri, cu mentiunea ca retragerea Skrill este printre cele mai rapide.

Pentru alimentarea contului Skrill aveti la dispozitie mai multe metode, printre care: transfer bancar, transfer de pe un alt card ce il detineti dumeavoastra. De aceea este necesar sa completati toti pasii de verificare cu datele pesonale.

1. Transferul de bani de pe un card personal in contul Skrill se face astfel:

Aveti nevoie de un card cu o suma de minim 3 euro pe el, pe care dupa ce veti inregistra cardul pe site-ul Skrill, va fi necesar sa fie verificat. Astfel, vi se va extrage de pe card o suma intre 1 si 3 euro, suma pe care o veti regasi pe extrasul de cont. In general, dupa o saptamana va aparea in extrasul dumneavoastra si  apoi trebuie sa introduceti acea suma pe site, dupa care, daca totul este „OK”, vi se vor restitui banii retinuti pentru verificare. Dupa aceea, ii puteti transfera linistit pe Skrill.

2. Pentru transferul bancar este la fel de simplu:

Din momentul  in care ati creat contul Skrill aveti un numar de cont deschis pe numele dumneavoastra. Cu ordinul de plata aveti posibilitatea de a transfera banii din contul dumneavoastra in acel cont.

O depunere Skrill la casele de pariuri se realizeaza si ea destul de simplu. La depunere alegeti metoda de depunere Skrill, completati ce aveti de completat (nimic complicat), iar in mai putin de un minut de la finalizare avetii banii in contul casei de pariuri. In majoritatea cazurilor, nu vi se va aplica niciun fel de comision pentru asta. In ceea ce priveste retragerea, aceasta va fi in contul Skrill in maxim 3 zile de la cerere. Poate ajunge si in cateva minute, asta depinzand de casa de pariuri.

In cazul in care doriti sa utilizati acei bani si pentru altceva decat pariuri, aveti varianta de a va face un card Skrill Mastercard. Acesta se poate utiliza atat online, cat si offline. Taxa de retragere este de 1.8 euro, indiferent de suma retrasa din bancomat, in vreme ce taxa anuala este de 10 euro.

Ce mai asteptati? Inregistrati-va chiar acum si faceti prima voastra depunere Skrill

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Obtinerea unui cont Skrill Foarte multe case de pariuri au inceput sa adopte Skrill ca metoda de plata. Skrill, fostul Moneybookers, este un portofel virtual, folosit de mai bine de 35 000 000 de oameni in […]
  • Top 3 case pariuri care accepta Skrill Vremea cand casele de pariuri puneau la dispozitie doar metoda depunerii cu al vostru card au apus, acum existand destule metode de plata. Una dintre ele ar fi Skrill sau […]

Comentariile sunt inchise.