De ce sa jucati la casele de pariuri online?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Sunt foarte multe motivele pentru care sa alegeti o casa de pariuri online in detrimentul unei agentii de pariuri. O sa va prezentam in acest articol doar cateva dintre ele.

Primul si cel mai important aspect este acela ca nu trebuie sa platiti nici un fel de taxa atunci cand puneti un bilet. Asta, in timp ce agentiile de cartier percep o taxa de 5%. Tot legat de taxe, la casele de pariuri online va puteti bucura de intregul castig, pe cand la cele offline trebuie sa lasati 25% din castig la agentie in cazul unuia mai mare de 600 RON.

Un alt avantaj prezentat de pariurile online este acela ca au o diversitate de tipuri de pariuri la  evenimente mai importante. Sa luam, de exemplu, casa de pariuri Unibet , care va ofera peste 50 tipuri de pariere, chiar si peste 100 pentru ligile importante, pe un eveniment din fotbal. Nici pentru unele meciuri de baschet, in special NBA, oferta nu este deloc saraca.

Alta oportunitate oferita este ca nu trebuie sa va deplasati de fiecare data cand doriti sa puneti un pariu. De cate ori nu vi s-a intamplat sa mergeti la o agentie de pariuri offline si sa cautati minute in sir un anumit meci? La casele de pariuri online aveti diverse sporturi, precum fotbal, tenis, baschet, hochei, etc. asezate astfel incat sa va fie cat mai usor sa depistati un anumit eveniment. In plus, puteti consulta oferta oricand, dar si sa puneti un pariu la orice zi si din noapte. Majoritatea caselor mari, printre care si Unibet , dispun de platforma pentru mobil, asa ca puteti pune un pariu online si atunci cand nu sunteti acasa. Ca sa nu mai spunem ca puteti urmari desfasurarea meciurilor in direct, cu ajutorul paginii „Pariuri live”, pe care orice agentie online care se respecta o are. Unele evenimente dispun chiar si de transmisiune video, putand urmari orice meci din oferta, conditia fiind sa dispuneti de bani in cont.

Ultimul, dar nu cel din urma avantaj, care poate fi asezat lejer printre primele, ca importanta, ar fi ca foarte multe case de pariuri online va ofera un bonus la inregistrare, care poate ajunge pana la 100%. Sunt si exceptii, foarte rare insa, in care procentul este mai mare de 100%.

 

Asadar, ce mai asteptati? Inregistrati-va chiar acum la o casa de pariuri online.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Avantaje si dezavantaje Skrill Tot mai multi romani folosesc Skrill ca si metoda de depunere la casele de pariuri. Asta fiindca aceasta metoda are o multime de avantaje, iar dezavantaje nu prea. Mai jos va vom […]
  • Avantajele pariurilor online Cei mai multi s-au convins ca pariurile online au avantaje mult mai mari decat agentiile de cartier. Altii inca nu s-au prins insa de aceasta chestie sau poate sunt traditionalisti sau […]

Comentariile sunt inchise.