Steaua – Dinamo derby de Romania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Vineri 31 octombrie se va juca inca un meci Steaua – Dinamo. Arena Nationala va fi gazda jocului contand pentru etapa cu numarul 13 din Liga I.
Steaua conduce in clasamentul la zi al campionatului cu 28 de puncte.
Costel Galca are infirmeria plina cu mai putin de o saptamina inaintea derby-ului cu Dinamo. Alex Chipciu s-a accidentat la echipa nationala, iar Adi Popa a iesit plin de vanatai la meciul cu Rio Ave. Ambii au fost lasati acasa de Galca. Gabi Iancu a fost operat la genunchi dupa o accidentare suferita la nationala de tineret si va lipsi minimum trei luni. Luchin este si el nerefacut dupa o entorsa, dar a luat totusi loc pe banca de rezerva. La aceste posibile absente din derby de Romania s-ar mai putea adauga si cei trei jucatori accidentati azi, Claudiu Keseru, Raul Rusescu si Iasmin Latovlevici.
“Ros-albastrii” au probleme inainte de Dinamo. Rusescu a parasit accidentat terenul de joc in jocul de la Targu Mures dupa doar doua minute, Keseru a fost calcat pe cap de N’Doye, iar Latovlevici a acuzat dureri puternice la picior. Cei trei fotbalisti accidentati se alatura astfel listei de jucatori cu probleme. Este vorba de Gabi Iancu, cu accidendatarea la menisc Aexandru Chipciu, care a suferit o contuize la piciorul operat si Adi Popa, care are inca dureri la umar.
Iubitorii de pariuri sportive au o ocazie importanta sa bifeze noi si mari castiguri. Nu ratati acest meci!


Puteti sa pariati pe meciul Steaua – Dinamo la Unibet.

Cote Steaua – Dinamo:

1 – 1.57
x – 3.70
2 – 5.25
Va dorim mult succes !

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.