Mastercard pentru pariuri

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Mastercard pentru pariuriDaca v-ati saturat sa bateti drumul pana la agentiile offline de fiecare data cand doriti sa pariati pe un anumit meci, va sfatuim sa va faceti un card. Unul dintre cele mai utilizate este Mastercard pentru pariuri. Atunci cand optati pentru un astfel de card, fiti siguri sa intrebati daca acesta are vreo restrictie privind parierea online. In mod normal, nu ar trebuie sa fie niciuna, insa mai sunt si cazuri in care apar mici diferente.

Odata completate formalitatile pentru emiterea cardului, acesta va fi disponibil in 1-2 saptamani. Odata sosit, puteti incarca instant bani. Revenind la tema noastra, majoritatea, daca nu chiar toate casele de pariuri, au Mastercard ca varianta de depozit. Sa luam, de exemplu, casa Unibet , la care comisionul pentru un depozit este 2.5%. In schimb, atunci cand doriti sa retrageti, nu vi se va percepe nicio taxa. De precizat ca, spre deosebire de modalitatile de depunere prin paysafecard sau prin transferul bancar, in cazul depozitului printr-un card de credit, in cazul de fata Mastercard, vi se vor vira instantaneu banii in cont. Aceasta casa de pariuri este ca nu accepta retragerea prin Mastercard, insa puteti la fel de bine sa faceti o retragere prin transfer bancar.

Nu rata 150 RON bonus oferit de Unibet

Acum aceasta perceptie s-a diminuat, insa in trecut, multa lume se temea, efectiv, de plata pe Internet cu cardul, deoarece se gandeau ca datele lor nu sunt suficient de sigure. Noi va spunem ca nu aveti de ce sa va temeti din acest punct de vedere. Sigur, cand vine vorba despre o casa de pariuri online, nu va aruncati la prima care va iese in cale si care accepta Mastercard pentru pariuri. Sunt cateva astfel de case obscure in intreaga lume, de care nu multa lume a auzit. De cele mai multe ori, probabil din lipsa de imaginatie, acestea poarta niste nume destul de dubioase, parca special ca sa va previna. Pentru mai multa siguranta insa, apelati la acele case de pariuri de care a auzit toata lumea si care sunt promovate de diverse siteuri. Pentru a va sari in ajutorul dvs, va vom oferi doua siteuri care se ocupa de monitorizarea caselor de pariuri si care va pot oferi cele mai bune alegeri in acest sens. Este vorba despre top100bookmakers si sportsbookreview.

Daca doriti sa incepeti sa pariati online, va sfatuim sa va faceti un Mastercard pentru pariuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Depunere Skrill – cea mai avantajoasa alegere la pariuri Skrill (vechiul Moneybookers) este un portofel virtual, care are mare cautare in randul pariorilor, si nu numai, din Romania. Dintre cele cateva portofele virtuale, acesta ni se pare cel […]
  • Depunere prin card la Unibet In urma unui sondaj, casa de pariuri a reiesit ca este de departe cea mai bine vazuta de pariorii romani dintre cele licentiate. Nici nu este de mirare, avand in vedere oferta […]

Comentariile sunt inchise.