Pariuri Supertoto – cum se joaca

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

pariuri Supertoto

pariuri Supertoto

Un nou tip de pariuri a aparut pe piata in ultimii ani: pariurile Supertoto. Casele de pariuri s-au prins ca acestea sunt aducatoare de profit, asa ca unele dintre ele, printre care si Unibet , au pus la dispozitie aceasta varianta. Dar ce sunt, mai exact, pariurile Supertoto? Acestea constau in alegerea de catre casa de pariuri a mai multe meciuri, pentru care trebuie sa preziceti rezultatul final. La Unibet un bilet costa 0.1 euro, 0.25 euro sau 0.5 euro, in functie de tipul de pariuri Supertoto ales. Banii stransi de la biletele participante sunt impartiti la final intre castigatorii acelor bilete. Exista mai multe tipuri de pariuri Supertoto la Unibet : pariuri Supertoto 14, pariuri Supertoto Extra, pariuri Supertoto tenis sau Hedging.

Pentru primul tip de pariuri se aleg 14 evenimente din cele mai tari ligi de fotbal, dumneavoastra trebuing sa mizati pe un anumit rezultat (1, X, 2). Acest bilet este unul saptamanal. Se castiga daca nimeriti cel putin 11 rezultate corecte. Daca sunteti extrem de inspirati si ati nimerit toate cele 14 pariuri de pe bilet si, de asemenea, sunteti singurul care a reusit asta, veti castiga si jackpotul, care poate atinge si cateva sute de mii de euro. In cazul in care nimeni nu nimereste cel putin 11 rezultate, premiul se va reporta pentru saptamana urmatoare.
In cazul tipului de pariuri Supertoto extra, care se desfasoara de mai multe ori pe saptamana, se vor oferi intre 8 si 12 evenimente pe bilet. Premiile se vor imparti atat celor care au nimerit cel mai mare numar de pronosticuri, cat si celor ce au ghicit al doilea cel mai mare numar. In plus, daca veti nimeri toate evenimentele de pe bilet si veti fi singurul care va face asta, Unibet va va oferi jackpotul.

Nu rata bonusul de 150 RON oferit de Unibet!

Pariurile Supertoto tenis constau in afisarea a 12 evenimente, in general, din tenis. Castigatorii sunt, ca la tipul de pariuri Supertoto extra, cei ce au ghicit cel mai mare si al doilea cel mai mare numar de pariuri. Evident, si aici avem un jackpot pentru cel ce pronosticheaza toate meciurile corect.

Pariurile Hedging se refera la pronosticarea a mai mult de un rezultat pe eveniment. suma initiala este de 0.1, 0.25 sau 0.5 euro, dar se dubleaza de fiecare data cand alegeti inca un pronostic pentru un anumit eveniment. Evident, aceasta practica se poate folosi pe toate cele 3 tipuri de pariuri Supertoto. Avantajul ar fi acela ca puteti castiga de mai multe ori cu acelasi bilet, pe langa faptul ca aveti mai multe sanse de castig.

Daca un meci de pe cupon este anulat, rezultatul se va omologa ca fiind corect.

Daca va simtiti norocos in ceea ce priveste pronosticurile, incercati tipul de pariuri Supertoto.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Bilet poker: Calendarul Festiv Unibet Cu 10 zile inainte de terminarea programului, [sc:runibet ] vine cu o promotie destul de interesanta in cadrul Calendarului Festiv. La 3 zile dupa ce a oferit un bilet poker […]
  • Pariati pe derbyul Marseille – St Etienne Campionatul de fotbal al Frantei are o valoare indiscutabula. Propunem un meci in atentia celor pasionati de pariuri sportive. Etapa cu numarul 8 din Ligue 1 ne ofera partida derby dintre […]

Comentariile sunt inchise.