Pariuri online pe box

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

pariuri online pe box

pariuri online pe box

Un alt sport care nu este promovat suficient la televizor este boxul. Probabil toata lumea a avut ocazia sa vizioneze o astfel de partida si chiar sa puna pariuri online pe box. Asta mai ales cand Romania era bine reprezentat in acest sport, prin Doroftei, Mihai Leu, Francisc Vastag sau Lucian Bute. E drept, Bute nu s-a retras inca din activitate, avand meci chiar luna viitoare, pe 6 decembrie. Speram ca atunci, boxerul din Galati sa arate inca o data de ce este in stare. Acesta asteapta cu nerabdare meciul, zilele trecute antrenandu-se chiar si cu Manny Pacquiao.

Pentru pasionatii de box, sa spunem ca diseara, incepand cu ora 22:45, Wladimir Klitschko il va intalni pe Kubrat Pulev, in incercarea de a-si apara titlul la categoria grea. Wladimir Klitschko a inceput sa boxeze in mod profesionist in 1996, de atunci obtinand 62 victorii, 52 venind prin knock-out, suferind doar 3 infrangeri. Acest lucru face ca Wladimir Klitschko sa fiepe pozitia sasea in clasamentul celor mai buni boxeri care se mai afla in activitate. Adversarul sau din aceasta noapte, bulgarul Pulev, are 20 victorii, pana acum necunoscand gustul infrangerii, lucru care il situeaza pe 15 in acelasi clasament. Sigur, pozitiile difera in functie de site-ul care intocmeste clasamentul. In ceea ce priveste categoria grea, cei doi ocupa primele doua locuri in clasament. Casa de pariuri Unibet il crediteaza cu prima sansa pe Klitschko. Evident, cota acestuia este una mica, insa puteti paria pe faptul ca ucraineanul il va invinge pe bulgar prin knock-out. De asemenea, puteti alege cate runde se vor disputa in acest meci.

Daca vreti sa vedeti diferite pariuri online pe box, alegeti cu incredere Unibet .

Sa spunem ca boxul modern a aparut la inceputul secolului 18, insa regulile erau cu totul diferite fata de cele de acum. Un regulament s-a introdus la jumatatea secolului 19, in Londra. Specificam, de asemenea, ca exista doua tipuri de box: profesionist, care contine 12 runde si amator, care poate fi vazut la Jocurile Olimpice, in care nu sunt mai mult de 3 runde. Sigur, boxul profesionist poate avea si el doua sau trei runde, in special in Australia.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri box DeGale vs Bute Lucian Bute va juca duminica dimineata, incepand cu ora 04:00, partida cu britanicul James DeGale, fiind pus in joc titlul la categoria super-mijlocie. Cel mai recent meci al lui […]
  • Campionul mondial Lucian Bute, favorit cu britanicul Carl Froch Campionul mondial romanul Lucian Bute isi va pune pentru a zecea oara in joc centura IBF la categoria supermijlocie. Adversar va fi britanicul Carl Froch, iar meciul se va desfasura pe 26 […]

Comentariile sunt inchise.