Se poate utiliza un MasterCard pentru pariuri online?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

mastercard-pentru-pariuri

mastercard-pentru-pariuri

Pariorii care doresc sa joace la casele de pariuri online, pot utiliza carduri bancare, pentru depuneri si retrageri. Daca va hotarati sa utilizati un MasterCard pentru pariuri, majoritatea agentiilor accepta acest card pentru alimentarea conturilor.

 

 Singura problema in folosirea unui MasterCard pentru pariuri o veti intampina atunci cand veti dori sa retrageti banii din cont. Majoritatea caselor de pariuri online nu accepta cardul MasterCard la retragerea banilor. Cu toate acestea, daca aveti doar un MasterCard, il puteti utiliza pentru depuneri, iar retragerea o puteti face prin transfer bancar.

Chiar daca nu va puteti retrage banii prin MasterCard, nu inseamna ca nu puteti utiliza acest card pentru pariuri online. Este folosit frecvent in Romania si permite clientilor romani sa isi deschida un cont in valuta, pentru a evita  comisioanele incasate de banci pentru schimburile valutare.

UNIBET : 50% PARIU FARA RISC!

Daca utilizati un MasterCard Prepaid, veti putea sa „cumparati” o anumita valoare a unui credit, pe care sa il folositi treptat. In plus, clientii din Romania pot opta pentru MasterCard Standard, MasterCard Gold sau MasterCard Platinium.

Depuneti bani cu MasterCard pentru pariuri si retrageti prin transfer bancar

 

Cea mai indicata modalitate de a retrage banii pentru jucatorii care beneficiaza de un card MasterCard ramane transferul bancar. De obicei dureaza intre 2-5 zile lucratoare, iar comisionul incasat de banca la primirea banilor este unul foarte mic. Aceasta este si cea mai sigura modalitate de retragere.

Retragerea se efectueaza simplu, prin furnizarea informatiilor cu privire la numele persoanei care detine contul bancar, numele bancii si codul IBAN, impreuna cu cel SWFIT.

O alta varianta poate fi retragerea banilor prin Western, dar este fi o modalitate mai costisitoare decat va doriti. In cazul in care nu doriti sa primiti banii prin transfer bancar, puteti solicita un card Visa, care este acceptat la retragere de majoritatea caselor de pariuri online.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa obtineti un card pentru pariuri? Probabil multi dintre cei ce vor sa parieze pe Internet au senzatia ca este greu de facut un card pentru pariuri, acesta necesitand multe costuri, timpul de procesare fiind unul lung. […]
  • De ce nu alege toata lumea sa parieze online? In Romania pariurile online au aparut acum mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, mai sunt persoane, chiar mai multe decat ne asteptam, care prefera pariurile off-line. Si asta din mai […]

Comentariile sunt inchise.