Modalitati simple de a juca la pariuri UFC/MMA

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri UFC/MMA

Pariuri UFC/MMA


Numarul de persoane care joaca la pariuri UFC/MMA nu este foarte mare. MMA sau arte martiale mixte este mai mult un sport admirat, iar numarul jucatorilor care pariaza pe un meci UFC este mai mic decat in cazul altor sporturi.

Chiar daca persoanele care se orienteaza catre pariuri UFC/MMA sunt mai putin numeroase, exista sanse de castig. In Romania avem reprezentati cunoscuti ai acestui sport. Strategiile de lupta MMA  constau in tehnici de lovire, cu bratele sau cu picioarele, tehnici de doborare si tehnici de lupta la sol.

Dupa anul 1990, artele martiale mixte s-au dezvoltat foarte mult si s-a remarcat aparitia francizelor, dintre care cea mai cunoscuta este UFC (Unlimited Fighting Championship) din Statele Unite.

Profita de bonusul de 300RON oferit de Jetbull

Persoanele care sunt pasionate de acest sport pot incerca sa castige bani online  din pariuri la UFC/MMA. Nu este usor, iar ca in orice alt sport, experienta isi poate spune cuvantul, dar sunt foarte multe meciuri pe care se poate paria la agentiile de pariuri online.

Cum poti sa te bucuri simplu de pariuri UFC/MMA

Cea mai cunoscuta modalitate de pariere consta in alegerea jucatorului despre care considerati ca va castiga lupta. Asa cum se intampla si in cazul altor sporturi de contact, precum box sau K-1, atunci cand un jucator la UFC/MMA abandoneaza inainte de inceperea luptei, este acordata cota 1 pentru evenimentul respectiv.

Daca jucatorii au terminat competitia inainte de incheierea timpului stabilit in mod regulamentar, atunci cand unul dintre jucatori abandoneaza, va fi considerat castigator jucatorul care a ramas in competitie.

Cu toate ca numarul pariorilor la UFC/MMA este mai mic, jucatorii dornici sa isi incerce norocul pot vizita agentiile de pariuri, pentru a afla la ce meciuri pot paria. La fel ca in cazul altor pariuri, prudenta va impiedica sa pierdeti sume mari de bani, dar si sa aveti castigarile la care visati.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Bilete simple vs bilete multiple Dupa cum reiese si din denumire, in cazul biletetlor simple optam pentru un singur meci, in vreme ce in cazul biletelor multiple dorim sa plasam mai multe partide. Raportul pariorilor […]
  • Tipuri pariuri rugby Daca va plac sporturile nu atat de contact, cat cele fizice, va recomandam rugby-ul. Celor care abia au descoperit acest sport, fiind atrasi de el, dorind sa parieze, neintelegand insa […]

Comentariile sunt inchise.