Ghid de pariuri sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Ghid de pariuri sportive

Ghid de pariuri sportive

Fie ca sunteti incepator in pariatul online, fie ca doriti sa va documentati mai bine, mai jos va vom prezenta un scurt ghid de pariuri sportive. Acesta se compune, practic din doi pasi. Rolul acestui ghid este acela de a va atrage atentia in analizarea casei de pariuri la care doriti sa depuneti banii.

Evident, primul pas al acestui mic ghid de pariuri sportive este alegerea unei case de pariuri. Sunt foarte multe case de pariuri care impanzesc internetul, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute. Sa luam, de exemplu, casa de pariuri williamhill.com, una dintre cele mai bune, in opinia noastra.

Aici puteti gasi o gramada de pariuri, nu doar sportive, ci si de alte tipuri. Aceasta casa de pariuri este excelenta mai ales pentru incepatori, deoarece puteti alege interfata in limba romanaWilliamhill.com beneficiaza si de pariuri live. Un lucru si mai bun este acela ca, in cazul in care sunteti nemultumiti de cum decurge jocul sau preferati sa nu riscati si sa puneti „stop” evenimentului sportiv, puteti face acest lucru, prin optiunea „Cash in”.

Un alt avantaj este ca aceasta casa de pariuri dispune de o aplicatie si pe telefonul mobil, unde pot fi vazute toate tipurile de pariu. In cazul pariuriilor sportive, acestea se pot downloada si pe Ipad.

Williamhill.com va ofera multe optiuni de depozit, printre care depunerile cu portofele virtuale (Skrill, Neteller), prin paysafecard, prin carti de credit si de debit sau prin transfer bancar. In ceea ce priveste retragerile, majoritatea se fac prin aceeasi metoda prin care ati depus. Daca ati optat o metoda de depozit mai obscura, retragerea se va face prin transfer bancar.

Al doilea pas in acest ghid de pariuri sportive este deschiderea contului.

Pentru asta, cautati pe pagina principala a site-ului butonul „inregistrare”, care de obicei apare in partea dreapta sus. Va va aparea un formular de inregistrare, unde va trebui sa completati cu datele dvs. reale. De ce? Pentru ca acea casa de pariuri va poate solicita, cand veti retrage, sa va confirmati datele, cerand, de cele mai multe ori, o copie de buletin, pe care sa o trimiteti prin e-mail. Daca nu puteti confirma datele de la inregistrare, va fi oprita orice actiune de retragere, iar banii vor fi blocati.

Pentru depozite si retrageri, toate site-urile incearca sa puna aceste butoane intr-un loc cat mai vizibil, astfel ca suntem siguri ca va veti descurca. Majoritatea caselor de pariuri, printre care si williamhill, nu percepe taxa, iar pentru intrarea banilor in cont nu trebuie sa asteptati, aceasta facandu-se instant sau, in cel mai rau caz, la cateva minute dupa ce ati completat formularul de depunere. Retragerile pot dura cateva ore sau zille, in functie de site si de modalitatea pe care doriti sa o folositi.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.