Sure bets si value bets

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

sure bets si value bets

sure bets si value bets

In lumea pariurilor intalnim de multe ori cele doua termene, mai putin cunoscute printre pariorii incepatori.

Mai jos vom explica mai pe larg ce semnifica sure bets si value bets.

Sure bets sau arbitrage bets sunt variantele efectuate pe un anumit tip de pariu, astfel incat sa aveti profit garantat. Evident, aceste variante nu se gasesc la o singura casa de pariuri. De aceea cel mai indicat lucru daca vreti sa puneti in aplicare acest plan este sa va deschideti cont la cat mai multe astfel de case.

Exemplu sure bet (cu titlu informativ):

Avem partida dintre Real Madrid si Celta Vigo. La Unibet cotele pe rezultatul final sunt 1.13 6.00 14.0, in vreme ce williamhill.com ne pune la dispozitie urmatoartele cote: 1.04 16.0 36.0. Vom miza 100 unitati pe victoria Realului de la Unibet. Castigul va fi de 113 RON. Imediat dupa aceea (foarte important, pentru ca nu cumva sa sufere modificari cotele), mizam la williamhill.com 7.06 RON pe egal (113/16.0) si 3.14 RON pe victoria oaspetilor (113/34). Asadar, pe acest sure bet am cheltui 110 RON si am castiga, garantat, 113 RON. Stim, profitul garantat este mic, dar cu cat suma mizata va fi mai mare, cu atat va creste si profitul. Asadar, pentru a incepe o astfel de strategie, ar trebui sa dispuneti de o suma mare de bani. Un dezavantaj este acela ca, daca suma de bani este prea mare, casele de pariuri sa intre la banuieli si sa va blocheze contul.

Nu rata 150 RON bonus oferit de Unibet

 

Sunt multe site-uri pe Internet care ofera sure bets, insa nu toate casele de pariuri de unde sunt luate acele cote sunt de incredere. De aceea va recomandam sa cautati case cat mai cunoscute. Nu in ultimul rand, va sfatuim sa verificati cota direct de la sursa, fiindca serviciile ce ofera sure bets se mai pot insela uneori sau nu sunt actualizate in timp real.

La fel ca sure bets si value bets se poate dovedi o strategie destul de buna.

Value bets reprezinta cotele prea mari oferite de casele de pariuri fata de valoarea reala a unei echipe. Vom oferi un exemplu chiar din oferta de maine (n.r. 1 decembrie), meciul fiind Karabukspor – Besiktas. Unibet ofera o cota de 3.3 pe gazde, in vreme ce Besiktas este cotata cu 2.05. Asta in conditiile in care Karabuk se afla pe penultima pozitie, iar oaspetii ocupa locul secund.

Sigur, inainte sa ne bucuram ca diferitele case de pariuri au o cota prea mare pentru o echipa si sa mizam pe acea cota, trebuie sa analizam diferite aspecte ce au legatura cu meciul, cum ar fi: forma echipei, jucatori accidentati si suspendati, starea gazonului sau chiar forma in care se gaseste jucatorul „cheie” al formatiei respective.

In cazul in care intalniti sure bets si value bets si doriti sa pariati pe ele, va dorim mult noroc, dar mai ales multa atentie!

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa obtineti profit cu sure bets Orice persoana care intra in aceasta febra a pariurilor doreste sa obtina profit. Acesta poate veni imediat, pe termen mediu sau lung sau nu poate veni deloc. Majoritatea dintre voi […]
  • Exista profit garantat din pariuri? Da, exista. Sigur, pentru asta este nevoie de mai mult timp alocat studiului cotelor. Dar sa incepem prin a va dezvalui cum se obtine acest profit garantat din pariuri. Nu mai este de acum […]

Comentariile sunt inchise.