Bonus la depunere: Calendarul Festiv Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Bonus la depunere

Bonus la depunere

Daca ieri am avut parte de aceeasi promotie ca anul trecut, iata ca astazi nu mai este asa. [sc:runibet ] a avut insa grija ca toata lumea sa poata beneficia de aceasta.

Asta fiindca ultima zi vine cu o promotie foarte tentanta: un bonus la depunere de 25% pana la 125 RON. Pentru a primi bonusul, utilizatorii trebuie sa mearga la sectiunea Contul meu –> Oferta de bonusuri.

Dupa ce acceptati oferta, vi se va credita un bonus la depunere.

Pentru a beneficia la maximum de promotie, ar trebui sa va alimentati contul cu 600 RON. Oferta este valabila pana la ora 00:59.

Foarte important este ca nu puteti primi bonusul daca mai aveti un altul in desfasurare. Banii bonus trebuiesc rulati in termen de 30 zile. Depozitul minim este de 40 RON.

La pariuri sportive (pre-match si live), conditia de rulaj este de 15 ori pe cote de minim 1.4, in vreme ce la Cazino (normal si live), jocuri video si jocuri este de 35 ori.

Daca la jocurile Video Slots rulajul conteaza 100%, la jocurile de masa, Video Poker, Sporturi Virtuale si Live Cazino conteaza 10%.

In ceea ce priveste oferta de pariuri sportive, nu se iau in considerare catre progresie acele bilete ce au atat pariuri pre-match, cat si live. Pariurile plasate pe biletele Superscore si Supertoto nu conteaza catre conditiile de rulare. [sc:runibet ] isi rezerva dreptul de a anula promotia, daca descopera ca un utilizator isi creeaza mai multe conturi. Asadar, nu incercati asa ceva, fiindca, foarte probabil, veti fi prinsi. Daca nu acum, atunci la prima retragere.

[sc:baner_uni ]

Ca in fiecare an, Calendarul Festiv [sc:runibet ] si-a onorat utilizatorii cu promotii destul de tentante. Sigur, am mai avut si cateva care nu au fost chiar pe placul tuturor. In orice caz, speram ca ati avut o luna profitabila la [sc:runibet ], in special cu ajutorul Calendarului Festiv.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Castiga un freebet de 60 RON cu Unibet Daca promotia de ieri din calendarul special Unibet a avut o cerinta ambigua, astazi nu mai este cazul. Asemenea promotiei din prima zi a acestei serii de 9 promotii, astazi, ofera […]
  • O promotie pe zi O noua promotie pe zi isi face simtita prezenta din nou la Unibet . Pana acum, aceasta casa de pariuri ne-a bucurat cu promotii legate de cazino, jocuri, pariuri sportive si bingo. […]

Comentariile sunt inchise.